Ahojte,prosim o radu, už dlhší čas som sama, niesom typ dievčaťa, ktoré si hľadá "vážny" vzťah na internete,všetkému skúšam dávať voľný priebeh,no pár dni do zadu som v našej škole stretla chlapca, ktorého som stretávala pravidelne no nikdy som si ho až tak extra nevšímala, no vo mne v jeden deň pri pohľade na neho nastali neuveriteľné pocity,sama nerozumiem čo sa so mnou deje,keď ho vidím,mám chuť kričať,radovať sa,najradšej by som ho objala a už nepustila,v jeden čas som sa s ním dokonca aj porozprávala no a minule sa mi stalo, že som sedela v triede a on tam prišiel,spýtal sa ma, či budem potrebovať triedu pretože sa tam chcel ísť učiť(áno v našej škole si žiaci berú triedy na učenie sa),no a vedela som,že tento chlapec je typ, ktorému sa asi nebudem páčiť a čakala som,že si po chvíli vezme nejaké veci a pôjde preč,no on na môj obdiv zostal v triede a rozprávali sme sa,no ja som si po chvíli zapisovala posledné riadky mojich poznámok,a tak sedel v podstate za mnou asi o pár minút som letmo zahľadela ako si presúva stoličku akoby jemne oproti mne, mala som pocit, akoby sa so mnou chcel rozprávať s tým,aby na mňa aspoň trochu videl,no a neskôr mi povedal, že si ide vonku zapáliť, tak sme sa nejako obaja vybrali von a vonku strašne lialo,čakala som,že sa zachová ako polovica mojich spolužiakov-(dáždnik ti nepožičiam,lebo zmoknem)no on mi celý čas vonku držal dáždnik nad hlavou,bolo to veľmi milé:) a môžem priznať, že som bola šťastná, že som bola v jeho úplne "osobnej zóne" stála som vedľa neho asi 1 cm.Po pár dňoch som sa znova ocitla vonku s kamarátkami ktoré boli na cigu,prišiel aj on a zvítal sa s nimi,no mňa jedinú neobjal,zatiaľ čo všetky si jeho objatie náramne užívali:D :/,ja som sa po čase vzala preč pretože ma zavolala spolužiačka,no a keď som sa vrátila,počula som ako hovorí nejakú menšiu story svojim spolužiačkam,no keď ma uvidel,zrazu akoby ..ja neviem ako to popísať,začal jemne koktať,jemne sa triasol,akoby nevedel čo so sebou,áno priznávam možno si to všetko namýšľam,no veľmi by som bola šťastná,keby som sa s ním viac spriatelila,no teraz neviem čo jeho "gestá" znamenajú, či to,že o mňa vôbec nemá záujem alebo to,že sa ma hanbí a má pocit,že ma nezaujal,no a ešte podotknem,keď sme sami dvaja,rozpráva sa so mnou tak,že mi do očí pozerá skoro stále ale keď sme vonku a sme viaceré,nevie mi do očí ani len nakuknúť,akoby sa mi vonku vyhýbal pohľadom,no v súkromí je úplne iný, neviem čo to znamená,no po pár dňoch sme sa dokonca znova začali rozprávať, keď sme obaja šli rovnakou mhdčkou na stanicu keďže sme obaja šli domov,v autobuse sme sa celú dobu smiali a rozprávali,vtipkovali,no všimla som si, že keď sme sa rozprávali, neustále sa s niečim v rukách hral,bol to asi zips na taške,neskôr keď sme obaja vystupovali na stanicu, tak som sa dosť ponáhľala na vlak domov,nikdy predtým sme sa neobjímali ako som už spomínala, no teraz som sa konečne odvážila,jeho objatie bolo veľmi príjemné,dokonca bolo také pevné,pamätám si to doteraz,bolo to pre mňa neuveriteľné.Je to dlhý článok ja viem,ospravedlňujem sa ale bola by som ozaj rada ak by ste mi vysvetlili jeho správanie sa ku mne .. ĎAKUJEM za každú radu a odpoveď :/ :) ..
Jeho správanie sa ku mne...
Nerob si nádeje. Si preňho vzduch.
Tak jeho správanie to je dosť ťažké, môžeš si to všetko len domýšlať, môžeš sa mu naozaj páčiť, no dôležité je že on sa páči tebe a ty mu to musíš dať nejak najavo lebo ostaneš na jednom bode. Pre nás chlapov je to normálne a nesmejeme sa babám, že vyjadrili svoje city aj keď k ním nič necítime, ani tie baby potom neohovárame, práveže nás to poteší a dvíha nám to ego. Mala by si mu navrhnúť že nech ide s tebou von, len vy dvaja. Vtedy určite pochopí a uvidíš ako zareaguje