Je tam nejaka sanca na zmenu?

Príspevok v téme: Je tam nejaka sanca na zmenu?
____

Zdravim.

Je podla vas mozne, aby sa chalan ktory neustale strieda zeny, zije dost divnym zivotom (nocne zatahy, party, striedanie partneriek, nezavazny sex aj so zenami aj chlapmi, alkohol, drogy, a rozne ine ,,veci,,)
je mozne aby sa zmenil ??? na jednej strane je taky ako ho opisujem a na druhej strane je uplne iny, dost odlisny az by clovek ani nepovedal, ze je to on
proste je iny, taky dost normalny a uplne v pohode chalan, ale inak to vyssie opisane
je sanca ze sa zmeni, dokaze mat takyto chlap normalny vztah s jednou zenou, alebo je lepsie dat ruky prec ?

blueberryNN

Co od nas vlastne chces? Napisali sme ti, ze sa nezmeni a ze do toho nemas ist. A ty sa zas opakovane spytas to iste. A opat ti napiseme, co sme ti uz napisali. Ty chces pocut, ze sa zmeni a ze je vlastne fajn. Ale keby si sama necitila, ze je to nespravne, tak do toho ides bez toho, aby si sa druhych pytala. A kedze teda sama vies, ze je to nespravne, tak ovladni svoje tuzby, hormony a emocie a ruky od neho prec.

____

niesom poblaznena z jeho krasnej tvaricky ani nic podobne
spoznala som ho ako uplne normalneho chalana pred cca 10 rokmi a az casom som sa dozvedela aky vlastne je

____

vedela som, ze to nikto nepochopi :/

pisem ze je to clovek dvoch tvari - ked je " normalny " tak je proste uzasny...je to inteligentny krasny chlap, ma vsetko, co ma chlap mat a nejedna zena po nom tuzi........slobodne aj vydate baby sa snazia mat ho aspon na chvilu pre seba...no ale potom je tam ta jeho druha tvar....
ja sa len pytam, ci sa dokaze taky clovek zmenit, da sa to vobec?
stalo sa to niekomu?? zaujimave je ze reagujete hned na to zle a vidite len "to" horsie co o nom pisem, no to dobre nie

ANGEL-DEMON

nie nezmení sa... ja poznám takého ktorý ma dieta, zenu a tiez má popri tom iné chúťky... chlapi, ženy... no jeho zene teda nezávidím...no kedže ju živý on tak ona čuší... aj ked musim povedať že ten chlap dosť dobre vyzerá... výzorovo ideál (pre mňa) no tie jeho "záluby" normálnu ženu odradia...

neviem11111

a nie. ludia sa nemenia. nie takto rychlo a nikdy nie kvoli niekomu. keby s tym aj na chvilu prestane kvoli tebe, velice rychlo sa vrati do starych kolaji. ale ak potrebujes chytit pohlavnu chorobu, tak jasne, kludne do toho chod..

neviem11111

absolutne nedokazem pochopit jediny dovod, pre ktory by si s muzom ktory nic ine nerobi len zuruje, berie drogy a sexuje so vsetkym co vidi, chcela nieco mat.