Je tam nejaka sanca na zmenu?

Príspevok v téme: Je tam nejaka sanca na zmenu?
____

Zdravim.

Je podla vas mozne, aby sa chalan ktory neustale strieda zeny, zije dost divnym zivotom (nocne zatahy, party, striedanie partneriek, nezavazny sex aj so zenami aj chlapmi, alkohol, drogy, a rozne ine ,,veci,,)
je mozne aby sa zmenil ??? na jednej strane je taky ako ho opisujem a na druhej strane je uplne iny, dost odlisny az by clovek ani nepovedal, ze je to on
proste je iny, taky dost normalny a uplne v pohode chalan, ale inak to vyssie opisane
je sanca ze sa zmeni, dokaze mat takyto chlap normalny vztah s jednou zenou, alebo je lepsie dat ruky prec ?

lolinka

No skús čítať nejaké harlequinky tam také príbehy nájdeš kde sa takýto muži zmenili. Ale reálny život je o niečom inom. Nie, nie je to možné.

____

...kde tam píšem o vzťahu nás dvoch ?? pýtam sa, či je u takého človeka šanca na zmenu...a niekedy mať len jednu ženu a normálny vzťah s ňou...a čo sa musí udiať aby tá zmena u neho prišla ? skúsila som, nejde to ...

kafe

akože nikde nepíšeš o vzťahu?? Šak šetko čo tu riešiš je, že TY HO CHCEŠ a neni až taký zlý! Zauíma ťa. A keby on kývol tak ste spolu, lebo si z neho namäko. V prvom príspevku sa pýtaš, či je lepšie dať ruky preč od neho... to sa predsa týka vzťahu.
Neviem neviem, či robíš všetko preto, aby si ho vymazala z hlavy. Túžiš po ňom, zľahčuješ jeho zlé stránky, chceš ho.

Prestaň chodiť na miesta, kde trávi svoj voľný čas. Nevyhľadávaj jeho spoločnosť a buď konečne sama sebou, nie trubka čo robí veci, ktoré by inak nerobila.

vaporwave

na jednej strane podľa tvojho opisu dotyčný dokáže veľmi dobre kontrolovať svoje správanie, na druhej strane badať, že jeho život má istý escapism mód, kde rád stráca nad sebou trocha kontrolu...

vaporwave

koľko má rokov a aký typ práce vykonáva? ako pokiaľ ma psychicky náročnú prácu ale dobre ohodnotenú, zároveň je sám po psychickej stránke odolný, tak sa veľmi nečudujem životnému štýlu kt vedie :)

..osobne si myslím, že ľudské správanie je do istej miery modifikovateľné, len sa obávam že na to treba mať aj nejaké skúsenosti ako s tým pracovať .. nuž a ty ako autorka sama nemáš pod zatiaľ kontrolou svoje vlastné reakcie ..

____

nikde nepísem o ziadnom vztahu, nic také mi nikdy nenavrhoval
vsetko to co tu pisete je mi jasné, viem to... že možem niečo chytiť keby niečo...
ale on má tolko žien okolo seba že ani nevie že existujem
no ked ho vidím s druhými tak mi je z toho fakt dost zle, vážne zle a ptm robím veci, ktoré by som inak nerobila... robím všetko preto, aby som na to nemyslela a nejak ho vymazala z hlavy no trvá to už tak strašne dlho...

kafe

dievča, vo vzťahu ani tak nie su dôležité dobré stránky partnera, ako tie, čo ti vadia. Preto ak dokážeš toho chlapa brať AJ S JEHO NEGATíVAMI (chľast, ďalšie ženské, drogy) a čakať napr. 50 rokov že sa zmení, kľudne do toho choď. Tá šanca na zmenu tu je. Otázka je len kedy (či sa toho vôbec dožiješ), či máš dosť trpezlivosti a odvahy (triasť sa či ťa nenakazí) a čo pekné ti vôbec takýto vzťah dá. Postará sa chlapec o deti ak by sa tebe niečo stalo? Zaplatí nájom a všetky ostatné výdavky keby si prišla o prácu? Keď sa zadĺži, budeš to splácať zo svojho?
Sú oveľa menšie drobnosti, cez ktoré sa vo vzťahu človek nevie preniesť. V takýchto vážnych veciach ako je alkohol, nezáväzný sex, drogy, požičiavanie peňazí, hranie automatov... a špeciálne keď o tom DOPREDU VIEŠ, prepáč, ale podľa mňa si padnutá na hlavu ak do vzťahu s ním pôjdeš a budeš len optimisticky dúfať, že sa môže zmeniť.
.
Kľudne to skús, aby si zistila čo ti to dá.
Ale je tak veľa žien, čo si zničilo život pri alkoholikovi len preto, lebo vraj inak je strašne dobrý človek. Len pije, potom je agresívny alebo prechlasce výplatu... naozaj to potrebuješ zažiť na vlastnej koži?? A ten tvoj objav má okrem alkoholu ešte ďalšie dva bonusy, alebo i viac. Kradne? Ja viem, veď okrem týchto vecí je to inak dobrý chlapec. Skús si to. Fakt si to skús a potom ty pochopíš, čo všetci naokolo zistili zo skúseností iných, len ty si si to musela zažiť na vlastnej koži. Je to ako nastúpiť na deravú lod a veriť, že doplávaš do ameriky. Ano, môžeš. Ale môžeš prísť aj o život. Tak veľa šťastia a pevnú vieru.

viktoriabb

od takeho chlapa treba utekat co najdalej dobre ti radim.. nezmeni sa ani keby nakecal cokolvek..... ked nechces od neho chytit hiv syfilis alebo inu paradu pri jeho zivotnom style ...