Neopetované city

Príspevok v téme: Neopetované city
Dianaaa

Ahojte, potrebovala by som radu... Určite sa vám už stalo viacerým, že ste túžili po niekom kto o vás nemal záujem a k tomu mal záujem úplne o niekoho iného. Ako ste túto situáciu riešili, ak sa nedá prerušiť akýkoľvek kontakt? ak ide o kolegu ktorého pravidelne stretávate? Chcem sa myšlienok a trápenia čím skôr zbaviť.

Za rady a skúsenosti ďakujem:)

blueberryNN

Nie si prva ani posledna. Mam rovnaku skusenost. Nejaky cas to vydrz, aj ked ta to boli, vsak z teba neubudne. Chce to len cas a zase bude dobre. A hlavne si uvedom, ze v praci si v prvom rade kvoli praci.

haluza

ignoracia nepomoze. mne sa toto stalo nedavno a vyriesil to odchod z prace. zalezi na tom ako velmi si namotana...asi dost. a bude to len horsie a horsie pre teba

Dianaaa

Ignorovať sa nedá, lebo prácu mám vo veľmi malom okruhu ľudí kde komunikácia je potrebná a ďalšia vec že neberieme sa iba ako kolegovia ale stali sme sa aj dobrými priateľmi, čiže počúvam ako po niekom druhom túži a čo je ochotný pre tú osobu spraviť aby ju získal, no len mne to veľmi ubližuje a napriek tomu neviem si dať do hlavy, že to sním nemá perspektívu a jednoducho ma nechce, tak nech na neho toľko nemyslím.. A nechcela by som sa zrazu k nemu inak chovať a ignorovať ho pretože viem, že v práci by to vytvorilo len napätie.

cicamicamiau

v dalsej práci tiež kolega :-D no na inej pozicii, tak ale niekolkokrát za den presiel cez nase pracovisko a ja som iba na dvere pozerala, kedy pojde.... no katastrofa.. robila som tam mesiac, ani raz sme sa nerozprávali, ale zato úsmevy lietali.. strašne ma priťahoval,.. no aj ten jeho pohľad ako on na mna pozeral,...chémia.. no ked sme prechádzali kolo seba otočila som vždy hlavu na druhu stranu alebo som sa tvárila že ho nevidím :-D nemala som odvahu sa mu do očí pozrieť... no lenže zároven mi pred očami svietila červená STOP !!!!! je ženatý.... no čo už,...mám proste smolu.. ked som dala výpoved, tak som asi týžden po, iba na neho myslela,... no už ma to prešlo.. to su len telesne tužby... pri tom predchádzajucom to bolo horšie, lebo on bol super, aj povahu mal užasnu, jeho priatelka ma najlepsieho chlapa na svete...

cicamicamiau

ber to tak že chce niekoho ineho, nerieš, alebo daj vypoved... mne sa 2x stalo v 2 zamestnaniach ale to bolo len fyzicke, ze som kazdu noc snivala o sexe s kolegom, no nenormalne ma pritahoval,.. a este ked kolo mna presiel a usmial sa na mna,.. myslim ze to aj bolo vzajomne, lenze on mal priatelku,..a ja ako rozumna žena, žiadna rozbijačka vzťahov, som to neriešila, ani som mu nedala na javo... aj ked asi obaja sme vedeli že je medzi nami silna chemia...kedze aj on ked musel byť v mojej blizkosti, bol nervozny, viac ako ja, ja som na sebe nedala poznať, mam silne sebaovladanie....no jemu všetko mu padalo z ruk... hlas sa mu triasol, pritom on sebavedomý chlap :-D aste stále ked sa niekde náhodou stretneme a zbadá ma, oči sa mu rozžiaria.. no čo už... mna to už aj prešlo.. čiže už tam nerobím ani polroka...

haluza

akože sa nedá prerušiť kontakt ?
vždy sa to dá a je to jediné možné riešenie ako začať odznova a nezblázniť sa kvoli niekomu kto na teba aj tak s e r i e

miki26

Skúsiť nájsť si druhého, ktorí ti tie tvoje city opätuje. Prípadne nerobiť nič a že čas vyrieši a pobláznenie ako aj záujem sa stratí.