Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Leto osamote

kkkkkk

Chúďa, počkaj keď budeš chodiť celé roky nonstop do roboty, vychutnaj si, že máš cez leto voľno prípadne ľahšiu veget brigádu. A neverím, že si sám, máš rodičov, súrodencov, babky, dedkov a neviem koho ešte. Kurňa, mať tak voľné leto, koľko by som toho stihol ...

_meno

Ahojte fa :_)

AK mozem poradit, zacnite mat rad :)

Problem ktory riesi kazdy z nas neexistuje ... je to len prejav samostatnosti, nenavisti, chticu .....

Je to nasa nenavist ...

Ak mozem povedat z praxi, ked v tejto sekunde sa zacnes usmievat a reagovat na to co sa deje, ked ta niekto oslovi tak vytvorit o co ta ziada ..... tak casom zanikne tvoje "JA" a nahradi to pocit vnutornej radosti, spokojnosti a pokoja :_)

Zivot je ako ozvena, takze este nejaku dobu vsetko zle co si spravil, sa bude vracat .. "niekto ti bude kazit tvoj pocit dobra" ... a vlastne ty sa potrebujes vzdat "JA" a pomoct ...... pomozes vsetkym a vsetkemu, zanikne ti JA, ale splynies so zivotom :))

A vlastne ... nie nahodou je to co hladas, ze teraz si SAM a so zlym pocitom? a chcel by si aby okolo teba bolo vsetko a dobry pocit?

Radca12

Nikto nie je nesympatický, len si ľudia občas neveria, tiež som bol do 18ky nula. Potom som sa začal o seba starať, začal som cvičiť, začal som sa krajšie obliekať, spravil som si vodičák, proste som si zvyšoval sebavedomie, až som sa raz objavil na jednom koncerte kde som sa strašne nudil, no stretol som tam babu s ktorou som do dnes.

ANGEL-DEMON

ja mam 27 každý rok trávim leto "osamote" tak ako aj zvyšok roka ale v ničom ma to neobmedzuje, ani nemám v pláne na tom nič meniť...
tak si nájdi brigádu, ponúk je dosť! aspoň si zarobiš svoje peniaze..