Ahojki, pila som teraz ráno po raňajkách bezkofeinovú kávu a asi päť minút po jej dopití mi srdce sa tak akoby zastavilo, no proste som musela zakašlať. Súvisí to s tou bezkofeninovou kávou? Vraj je tam trocha kofeinu asi 5%. A nepila som ju už asi dva mesiace, predtým trocha a nebolo mi z toho nič a teraz si dám po dlhej dobe a teraz toto... Srdce mi toto urobí len občas. A nechcem aby ste sa mi smiali že poskočilo mi srdce lebo neviem čo...berte to vážne, ako keby mi išlo o život! Lebo ja chcem rady a vaše názory a nie ďaľšie témy ako napr. Že asi je niekto do teba, keď ti srdce poskočilo...len ako príklad. Keď to porušíte, dám vedieť adminovi, tak pozor!
Ráno po raňajkách som vypila bezkof. kávu
Menštruácia, tampón, káva, to ako súvisí?!
Tak z kavy to urcite nebudes mat. Mala by si ist so srdiečkom za lekarom a nie tu vypisovat ked ti ide o zivot
No zaujinave kazdy den sa docitam nieco noveho najprv menstruacia potom tampon teraz kava.
Tak mize to byt z tej kavy je lepsie ak sa nechas kardiologom vyseteit mi ti tu nevieme ekg urobit takže tak
Ak máš teda pocit že ti ide o život tak neviem, prečo sa teda neobrátiš na pohotovosť a kvalifikovaného lekára! Riešiť problémy so srdcom na internetovom fóre, veľmi rozumné. Kľudne daj vedieť adminovi, nenapísal som ti nič zlé, ak ten pocit máš tak potom internet nie je miesto pre teba.