Zdravim, man taky mensi problem. Mam 15 rokov a moj penis meria pri erekcii len 8cm. Ked je v klude tak ma asi 4 cm. Chapem, ze som este vo vyvoji a moze narast, ale od vstupu do puberty mi vobec nepodrastol, tak neviem co mam robit.
Maly penis
co ste blbci? injekcie do penisu to je chore...
skuste pripravok penirium ja som ho neuzival ale susedovi pomohol
to je pravda jel pomáha ale aj to ovocie
Máš ešte nieaké otázka Majo?
Je šanca ze ti este zväčší vplyvom puberty. Alebo taky prirodzený spôsob na zväčšenie dokonca je aj príjemný daj si do Google jelqing (-:
injekcie si do penisu nedaj pichať
skús tekvicu alebo ananás a trochu sa to upraví
ale si ešte vo vývoji je dosť možné že ti ešte vyrastie
Hlavne nie injekcie
No vsak prave...11 cm nemam ani zdaleka...Pred dvoma mesiacmi som bol na preventivke a spomenul som svoj problem obvodnej lekarke a ta ma len letmo vysetrila a povedala pokym vsetko funguje tak ako ma, tak netreba nic riesit. Mam obavy ohladne velkosti, som aj vyssej postavy a v plavkach alebo ked sa vyzleciem je to dost vidno...Cely moj genital (co sa velkosti tyka) vyzera ako pred pubertou...funkcne je nastastie vsetko ok, ale ta velkost je aspon podla mna fakt ako ked som mal mozno 8 -9 rokov..
Moja otazka znie, neviete mi poradit ako by sa to dalo zvacsit, pocul som o nejakych injekciach co sa davaju do penisu, ale neviem ci to funguje. Navsteve urologa sa samozrejme nebranim - neviete ako prebieha tam vysetrenie, treba ten vymenny listok ci ma zoberie len tak? Dakujem
to neni dobré v tvojom veku by mal byť nad 11cm