Seva. Mam 16r 182cm 102kg a rozhodol som sa cez leto neco schudnut. Rozhodol som sa chudnut 2dni cvicenie 1den volno a tak do okola. Len neviem ako mam do kazdeho jedneho dna vsunut cvicenie,behanie,bicyklovanie teda presne povedane neviem kedy a v akom case mam tieto aktivity vykonavat. Ci by mi niekto tu na pomohol zostavit cvicebny plan na cely den.
Denny plan chudnutia
Mimochodom rád by som ti poradil ale vždy som v mladosti mal opačný problém, som opačný somatotyp ako máš ty, vždy som zle naberal a nerád ľuďom radím niečo čo nemám na sebe vyskúšané, neviem nikdy som taký problém nemal nikdy som schudnúť nemusel kedže moje telo prakticky žiaden tuk neukladá. Ale tomu Pavlovi určite napíš on mal kedysi tiež problém, že potreboval zhodiť čiže má obrovské skúsenosti a máš tam hlavne istotu, že to má vyskúšané sám na sebe, navyše je to svalovo najväčší a najlepší junior v českej kulturistike takže nikoho kompetentnejšieho na takúto radu asi nenájdeš. :)
No tuto by som ti asi odporučil nejakého profi kulturistu, ktorý má podobný somatotyp ako máš ty a nechaj si od neho zostaviť tréningový plán aj jedálniček. Skús na facebooku pozrieť www.facebook.com vie naozaj dobre poradiť, je to kulturista a nikdy nikto iný nebude mať s dietou lepšie skúsenosti ako kulturista. Ak mu napíšeš do správy určite sa dohodnete a myslím, že ani nepýta veľa, nejakých 30 eur +/- za jedálniček aj tréningový plán, čo je na slovenské pomery super cena, poznám frajerov čo na slovensku robia tréningové plány za 50-60 a nijak nevyzerajú, žiadna forma, nič. Určite ak sa nevyznáš a nie si si istý tak byť tebou radšej obetujem 30 eur a mám istotu, že s tým tréningovým plánom a jedálničkom sa niekam dostanem ako sa spoliehať na rady internetových "odborníkov" ktorí v živote okolo fitka ani nepáchli...