Laminina

Príspevok v téme: Laminina
Adoado

Dobry den.

Mam otazku ohladom doplnku Laminina.
Mate niekto skusenost stymto dopnkom. Pisu o nom ako o zaraku co dokaze pomoct v chorobach a zdravotnych problemoch. Chcel by som od vas skusenost. Davkovanie je zhruba 4 tablety za den a balenie 30 kapsul je dost drahe nato aby clovek experimentoval. Ide o rozne latky vytazene s vajicok ktore su v inkubatore 9 dni. Je to len dalsi prostriedok ako na vas zarobia alebo fakt o nieco dobre? Dakujem.

1muzikant

Mila Sonia !
Nechapem presne a dobre,preco pisete do tejto TEMY,ked Laminina nie je,ale Laminine.
Je to sice malicky rozdiel,ale beztoho jednoznacny.
:-)

Sonie

Zaujímavá je veľmi cena tohto Laminina. A sú tam aj ďalšie vysoko ocenené prípravky napr. vit.C a pod.
Podľa mňa je to ozaj len ťahanie peňazí. Na podporu kmeňových buniek sú aj iné produkty, ale žiadny vajcový zázrak -sú to známe vitamíny, reishi, riasy, resveratrol, aminokyseliny napr.L-Leucín, L-karnozín, všetko v jednej kapsule a na ozdravenie buniek a vitality.

1muzikant

Mila olgakitkova!
Cisto náhodou som natrafil na ten Vas prispevok na nespravne uvedenej stranke " Laminina "
Aj som navstívil Vasu stranku (blog).
Som sklamany z toho co tam je podla Vas nieco presvedcive.
Kde su Vase osobne skusenosti?
Z daleka prichadzajúci clovek moze kazat hoci co,bez vlastnej zodpovednosti.
Vysoko neeticke a podvadzajúce!
Laminine testujem huzevnate uz tretí mesiac.
Tede budem mat seriozne skusenosti.
Vy máte také?
Treba uviest a zverejnit!

1muzikant

voloda a3

beriem Laminine uz treti mesiac...mam diabetes t. 2 zvyseny krv.tlak arytmiu,trpnu mi chodidla aj dlane,ale zatial ZIADNY ucinok..beriem to 2 rano 2 vecer,co si myslim,ze je dost.

pepe9

Dobrý večer vážení přátelé,
zabývám se více jak 20 let zdravím.
Laminine je závislé na své výrobě tím, že někdo bere vajíčka od slepic a dělá z toho lék. Je to možná účinné, ale ne perspektivní. Co když se někdo při výrobě splete a přidá zkažené vajíčko? A je to i docela nehumánní, protože se nenarodí tolik kuřátek.
Moje nabídka pro Vás je, ale z jiného soudku, a má obrovskou perspektivu. V poslední době jsem se dostal k velice zajímavé nabídce ohledně zdraví. Je to dá se říci " REVOLUCE VE ZDRAVÍ." Hledám do svého týmu spolupracovníky, kteří se o zdraví zajímají a jsou naladěni na vše pozitivní. Abyste tomuto skvělému projektu dobře porozuměla, posílám Vám odkazy na dvě základní videa. Samozřejmě Vám s tím moc rád pomůžu. Můžete se prosím na ně podívat a dát mi na ně zpětnou vazbu? Registrace je zdarma zde:
lk.powermatrix.ru
Děkuji za pochopení. Ať se Vám daří.
Hezký večer.
Prezentace:
www.youtube.com
Voda výzkum:
www.youtube.com
S pozdravem
Jozef Horák
604522103

pepe9

Dobrý večer vážení přátelé,
zabývám se více jak 20 let zdravím.
Laminine je závislé na své výrobě tím, že někdo bere vajíčka od slepic a dělá z toho lék. Je to možná účinné, ale ne perspektivní. Co když se někdo při výrobě splete a přidá zkažené vajíčko? A je to i docela nehumánní, protože se nenarodí tolik kuřátek.
Moje nabídka pro Vás je, ale z jiného soudku, a má obrovskou perspektivu. V poslední době jsem se dostal k velice zajímavé nabídce ohledně zdraví. Je to dá se říci " REVOLUCE VE ZDRAVÍ." Hledám do svého týmu spolupracovníky, kteří se o zdraví zajímají a jsou naladěni na vše pozitivní. Abyste tomuto skvělému projektu dobře porozuměla, posílám Vám odkazy na dvě základní videa. Samozřejmě Vám s tím moc rád pomůžu. Můžete se prosím na ně podívat a dát mi na ně zpětnou vazbu? Registrace je zdarma zde:
lk.powermatrix.ru
Děkuji za pochopení. Ať se Vám daří.

Hezký večer.
Prezentace:
www.youtube.com
Voda výzkum:
www.youtube.com

S pozdravem
Jozef Horák

604522103

Coke

Ja užívam Laminine cca už šiesty mesiac, nakoľko mám problémy s trávením a môžem povedať, že mi to vôbec nepomohlo, skôr naopak a to som k tomu ešte pridal Digestive. Takže žiadna zmena, ani zlepšenie iných vecí, ako pokožky, vlasov, zraku a vecí podobných, ktoré sú vo všeobecnosti prezentované. Chodievam aj cvičiť a ani tam som nespozoroval, že by mi to pomohlo v nejakom výkone, alebo v raste svalovej hmoty a pod. Doberiem čo mi zostalo a končím. Beriem to ako vyhodené peniaze. Neviem, čo si mám o tom myslieť, keď čítam na to samé chvály, ale mám vlastnú skúsenosť.

Aldan

V prvom rade trochu nesprávne pochopenie čo Laminine je. Jedinečná je tým , že okrem iného obsahuje fibroblastový rastový faktor , ktorý aktivuje kmeňové bunky v tele. Za ten čas čo ju na Slovensku máme , sú aj pozoruhodné výsledky . Konkrétne u mňa pozastavenie degenerácie kĺbov , zlepšenie spánku , nárast energie , vyliečený dráždivý močový mechúr. U malého dieťaťa výrazné zlepšenie pri liečení kvasinkovej infekcie . Sú veľmi dobré výsledky pri liečbe cukrovky ale aj iných chorôb. Niekomu zaberie najnižšie množstvo a síce 2 kapsule za deň , niekto potrebuje viac a ešte prípadne pridať iný produkt tejto firmy. Nie je to lacná záležitosť , v prípade registrácie sa dá obstarať za výhodnejšiu cenu .

Pavol1

dobry den

ak chcete este info k laminine rad vam vysvetlim vsetko relevantne

pokojne mi poslite sms a napiste kedy vam vyhovuje aby som vam zavolal

dakujem

00421 910 604 133

olgakitkova

lamininesk.blogspot.sk to je moja osobna stranka , kde su popisane aj osobne skusenosti aj skusenosti mojich znamych ci ludi z celeho sveta ze laminine naozaj pomaha