Čo to môže znamenať?

Príspevok v téme: Čo to môže znamenať?
anabella2919

Ahojte,mám otázku,už niekoľko mesiacov som zahľadená do môjho spolužiaka,ide o to,že už sa konečne rozprávame,a dokonca somnou kecal sám v triede len tak sám od seba,šli sme spolu v buse a neustále sme sa smiali na nejakých srandovných pripomienkach,a stále keď somnou hovorí,mám pocit akoby sa jemne klepal a začne sa hrať s vecou v ruke ktorú má a krásne sa na mňa vie usmiať,veľmi by som bola rada, keby ku mne niečo cítil alebo aby som sa mu aspoň páčila,niekedy sa mi stane,že keď ide okolo pozrie namňa pozdravíme sa a rýchlo dá dole zrak a zuteká.Hanbí sa ma? alebo sa ma chce zbaviť? no keď sa zas dáme do reči mám pocit akoby bol rád, že sa rozprávame,dokonca sme sa bavili o tom že pôjdeme na spoločný školský výlet ale on asi nejde lebo má skúšky na inej škole(je to externista) a nevie či to bude stíhať,no keď som mu povedala aby prišiel lebo ho tam chcem mať po boku a tak,tak mi povedal s úsmevom na tvári, že teda príde :) Myslíte,že sa mu páčim ? stále sa somnou vie super porozprávať,usmieva sa,pozerá sa mi pri rozhovore do očí a smeje sa na mojich vtipoch aj keď niekedy vôbec niesú vtipné a objíma ma pevne akoby sme sa poznali niekoľko rokov ..Čo na to hovoríte ?

Ona11

Si mu úplne ľahostajná. Cíti sa pri tebe trápne. Nepriťahuješ ho. Nič s tebou nechce mať. Robíš si márne nádeje.