Mali ste aj vy niekedy taký pocit?

Príspevok v téme: Mali ste aj vy niekedy taký pocit?
ema132

Dobrý deň.
Som 15 mesiacov vo vzťahu s priateľom a mám taký vlastný vnútorný ,,problém". Zistila som, že mne je lepšie byť sama, bez chlapa. Tento pocit som už v podstate mala oveľa skôr, ale nejako som to nevnímala, nechcela pochopiť, ale teraz si to už uvedomujem, že to tak je. Je to normálne? Máte to aj vy tak? Ja neviem kde môže byť príčina toho, neviem si to vysvetliť, len to tak cítim. Nechápem to, lebo veľa dievčat v mojom veku (22 rokov) chcú vzťahy. Ale mne je akosi lepšie keď som sama. Pritom cchem niekedy mať rodinu.
Stalo sa to niekedy aj Vám? Vďaka za odpovede.

adr1a.

Mozno je to tvojim vekom. Este sa sama hladas a skumas co vlastne chces/nechces ai. Lebo keby si nechcela tak vztah nemas si sama single a neukecal by ta nan nik. Alebo si este nestretla toho "praveho")

ema132

adr1a.: Niekedy som veľmi rada, že to je tak ako to je, inokedy mám taký pcit, že by som bola najradšej sama.

Mesačný princ: priateľovi som už o tom povedala, 3krát som mu navrhla rozchod, ale on ma akosi vždy ,,prehovoril". Tak som si povedala, veď to ešte skúsim, možno sa to zmení. Ale je to ako na hojdačke, raz tak, inokedy tak.

Mesačný princ

ema132 - ja som zistil, že neviem k nikomu cítiť nič hlbšie a preto som sa ,,rozhodol,, byť sám.

Ak si mala ,,vzťah,, len preto, pretože ho majú tvoje kamarátky a známe, tak máš veľký problém a bolo by na mieste to dotyčnému povedať. Ak nevieš čo chceš, tak nemôžeš mať vzťah. teda môžeš ale s tým, že v ňom budete trpieť obaja.

Zváž pre a proti. Čas je to najvzácnejšie čo človek má, tak ho nekradni svojmu priateľovi a ani sebe nadarmo.

adr1a.

Keby to tak bolo ako pises tak nie si ani vo vztahu (rok aj stvrt). Vsak ta nikto nenutil. Takze potom je niekde rozpor medzi tym ako co vraj citis chces a ako skutocne zijes

ema132

ferojano: tiež myslím, že je to tým. K tomu ja som odmalička bola uzavretý samotársky typ človeka a vždy mi to vyhovovalo.

Paulanoir: super, tak sme dve :D

Mesačný princ:možno do vzťahu ešte neviem nič dať, asi nie som na neho ešte zrelá, pripravená. Ale v podtsate nechápem čo na tom vidia moje kamarátky.

Mesačný princ

To nie je o pocite. je to o tom, čo človek dokáže do vzťahu vložiť, čo dokáže druhému dať, je to o kompromisoch, zodpovednosti....

myslím si, že ľudia, ktorí sú osamelí vedia, prečo sú takí :)

každý túži po tom, čo momentálne nemá

Paulanoir

Jé ja niesom jediná na svete?:D tiež mi je lepšie samej, takisto pocit že by som mala byť s tým jedným konkrétnym človekom do konca života mi príde úplne desivá.
Ja osobne to neriešim lebo ani neviem ako, som single a uvidím ako to bude dalej :) si mladá takže máš času ;)