Typické španielske jedlo, ktoré bolo údajne prostredníctvom cestovateľov prenesené do Mexika. Španieli ho považujú za ikonu kuchyne. Zemiaková placka, hrubá asi 3 cm, ktorá sa pripravuje zo zemiakov, vajec a cibule.
Milujem tortillu de patatas, sestra žije v Španielsku a vie ju výborne urobiť.
Najčítanejšie články
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Využite rekreačný poukaz ešte do konca roka a podporte svoje zdravie!
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!
6 zdanlivo neškodných návykov, ktoré zvyšujú riziko demencie! Robíte ich aj vy?
Typické španielske jedlo, ktoré bolo údajne prostredníctvom cestovateľov prenesené do Mexika. Španieli ho považujú za ikonu kuchyne. Zemiaková placka, hrubá asi 3 cm, ktorá sa pripravuje zo zemiakov, vajec a cibule.