Ahoj prosim radu. Bolia ma korienky vlasov ked si ich cesem, chytím, lahnem, prehodim vlasy na stranu...
Korienky
ked máš suchú pokožku hlavy použivaj olej.. kokosovy, olivovy, umyť hlavu bez šamponu teplou vodou, zohriať si olej a dať na hlavu, masirovať nechať posobiť nejaku hodinku... ja to tak robim raz za mesiac, aj včera som po 2 mesiacoch, už ma svrbela hlava, pritom nemam ani lupiny nič...
Normálne to nie je že ťa bolia korienky. Musí to byť zapríčinené niečím zlým. Rozmýšľala si z čoho to môže byť? Obvykle chorí ľudia majú viacej chorôb. Máš aj iné choroby? Uveď všetky.
Mam ich tak stredne dlhe. Bolia ma iba ked sa ich nieco dotkne,alebo zafuka vietor, nie same o sebe. Ale mam nejaku suchu svrbivu pokozku, rozmyslam ze to bude asi z toho :/
nepíšeš či máš dlhé vlasy... a ako nosíš vlasy..?
mna boli hlava ked mam spravený drdol hore na hlave,..
tiež som mala také pocity ked mi kaderníčka odstrihla vyše 20cm vlasov... ale nijakym sposobom ma to neobmedzovalo, že by sa mi koli tomu rucal svet...su to somariny...
mám dlhe huste vlasy po pás ale hlava ma z nich nebolieva, nemám také stavy... ale su zeny ktore sa na to stazuju... tak asi treba ostrihať...