Ahojte,
už ste sa stretli s tým že ľudia ktorý riadne neprešli žiadnou formou depresia alebo iným psychickým ochorením že veci len zľahčovali úplne pre nás nefungujúcimi slovami?
Viem že by sa tu nemala robiť reklama a o tú mi ani nejde. Vo voľnom čase prekladám videá a narazil som na jedného amerického YouTubera, ktorý má za sebou bohatú minulosť (od obťažovania a znásilnenia v kostole, cez vyhodenie jeho samého z rodičovského domu a pod. - a to má len cca 22 rokov - vo videu ~20). A preložil som toto jeho jedno video o depresií, kde popisuje ako ľudia moc dehonestujú depresiu a ako dôsledok je, že ľudia sa s týmito vecami nezveria nikomu a potom to môže končiť bohužiaľ aj tragicky.
Ako píšem hore, mne nejde o reklamu, chcem len pomôcť a toto je tiež jedna z foriem. Ak s videom súhlasíte, ukážte to niekomu, kto nechápe o čom depresia a čo spôsobuje nesprávne vnímanie väčšiny spoločnosti.
Dúfam že sa bude páčiť, má takýchto videí omnoho viac a pripravujem/prekladám ďalšie. :)
Video tu: -odkaz odstránený-
---
Ak je toto považované za reklamu a spam, tak sa vopred ospravedlňujem ako ľuďom na fóre tak aj administrátorom tohoto fóra. Ide mi len o dobrú vec a čisté úmysly.