Ahojte,
mám problém. S priateľkou pár mesiacou sexiálne žijeme, a nejaký čas sme mali sex bez kondómu, lebo nám to situácia dovolovala. Všetko bolo super.
Momentálne ale musíme používať kondóm, a problém je, že vždy prebehne rovnaký scenár. Veľmi dobrá predohra, vzruším sa veľmi rýchlo a erekcia príde v podstate do minúty - tiež veľmi rýchlo. Toto pretrváva, penis je stále tvrdý, aj keď sa ho priateľka nedotýka, a nedochádza k žiadnemu treniu - stačí, že sa na priateľku pozerám a dotýkam sa jej - dostatočne ma to vzrušuje. Potom príde moment, kedy treba nasadiť kondóm, už vtedy penis stratí trochu sily, ale stále to stačí na penetráciu - no a po vniknutí do priateľky je do minúty po erekcii, a dokonca je dosť problém dosiahnuť novú.
Som mladý, 23 ročný chalan, ktorý s týmto problém nemá. Dokonca naopak, bez kondómu som sa spravil možno až prirýchlo, takže penis mám citlivý dosť.
Skúšam som tri rôzne kondómy, nejaké dva klasické durexy, ktoré podľa mňa sedeli akurát, a aj taký väčší Masculan, ktorý bol viditeľne väčší a voľnejší - rovnaký výsledok.
Stáva sa to aj vám? Máte na to nejaké rady?