Uz nevladzem

Príspevok v téme: Uz nevladzem
EllaM

Ahojte. Prosim, ak mate s tym niekto skusenost, poradte mi.
Poslednu domu (cca 3 mesiace) mi casto z nicoho nic pride zle. Napr. raz ked som este len zacala pracovat v novej praci (v zahranici) tak som dostala "zlatu zilu" z toho, ze sa tam dlho stoji (praca pri pase) bola som u dr. uz tam mi bolo na odpadnutie... prisla som domov a povracala som sa... ale tu zilu som nakoniec preliecila. Potom raz zase som sa zobudila o 04 rano na to, ze mi je zle... prehanalo ma a zvracala som a bolo mi strasne zle....akoby nieco s tlakom... zvyknem mat nizky tlak... tak reku si lahnem a vylozim nohy hore na stenu, no prislo mi este horsie... pomohlo mi ked som sa zacala prechadzat po izbe. No a proste stale nieco. No a teraz ... v piatok som sa zobudila, prehnalo ma a hned ma oblial studeny pot a bolo mi zle, nizky tlak a zvracanie... hned som vzala probiotika, cierny caj a vsetko proti hnacke.... vela, velmi vela som pila... v sobotu som sla na pohotovost, lebo stale som citila, ze s tlakom nie je nieco v poriadku... vzali mi krv, urobili ekg a dali infuziu... no, vysledky ukazali, ze je vsetko v poriadku.... prisla som domov o 02 ale stale mi bolo zle. V pondelok som isla k lekarke, tam mi bolo tiez vseliako, tlak som ale mala dobry, ukazala som jej aj moje krcove zily ci to nebude mat nieco s tym, vravela, ze tie zily nie su take zle... dali mi infuziu a isla som domov... aj tak mi doma bolo stale cudne. Utorok a streda uz celkom v pohode, uz som nebrala ani tabletky proti hnacke a dalej som dietovala, vela pila a tak. Dnes (stvrtok) som mala ist do prace, no zacalo vsetko od znova.... hnacky, studeny pot...len som "zatial" nezvracala... uz som vzala od rana 2x tabletku proti hnacke, dietujem... urobila som si ryzovu polievku, pijem cierny caj so skoricou, vypila som liter vody s cukrom a solou (proti dehydracii) a dalej pijem cistu vodu, banany... no sem tam mi stale huci v crevach, aj ma prehnalo, aj po tabletke.... uz som zufala :( a tehotna nie som... robila som si aj 2x baby test aj ked mi brali krv, tak by mi hned povedali, keby som bola tehotna...Napada ma este ci to nemoze byt z tej vody co tu mame... je zla, ma vela zeleza.... no ja si ju filtrujem na pitie. Tak ja uz neviem :(