Ahojte, od mala mám problém so znamienkami mám ich veľa a nenavidím ich doslova.....už mam vyberaných 16 znamienok....a tam už pre mna sranda skončila....13 chrirurgicky vyrezaných čelo 3 obrovske znamienka- tvár- krk....a 3 mám laserom na ruke....nechápem prečo sa ta to tvorí už som si z nich uhnala fóbiu a keď som von a neni to potrebné tak si nedavám už ani kratke tričká aby sa netvorili dalšie alebo sa vždy a všade mažem 50 faktorom....chcem pre to urobiť všetko čo sa dá a teraz som začala piť čaj na očistu pečene brať enzými a chystám sa navštiviť homeopata....ako ste na tom vy ti čo mate už vyberane znamienka??......ake jazvy po chir povyberaní vam ostali ...a ake po laseri to ma hlavne zaujima mne po laseri ostali biele kruhy.....a je ich vidno nie s zjednotene s farbou pokozky ale su biele A HLAVNE NEVIETE MOžNO EšTE Z NEJAKýCH ZAHRANIčNýCH šTUDIí AKO IM PREDíSť OKREM PREčISťOVANIA PEčENE A VYHýBANIA SA SLNKU.....vdaka
Znamienka - len samé problémy
AHOJ...vdaka za odpoved a akos i to riesil...dal si si povyberat a začal precistovat organizmus??.....a ako si na tom so slnkom?.....ja sa velmi neopalujem...a ked vyjdem von alebo na kupko tak len s 50 a ked ma opali tak dohneda....ale inak som prirodzene biela....co sa tyka genetiky rodicia nemaju vybrate ani jedno.....tak nechapem preco ja ich mam tak vela ani v detstve som sa nespalila...najviac som mala na tavri krku a po rukach...momentane precistujem organizmus caje, enzymi, vsetko co sa da...
Ahoj. Takmer naisto su z toxinov a parazitov. Mne ked sa kedysi premnozili paraziti, presne na tom mieste, kde bolo lozisko, mi popribudali behom niekolkych rokov same znamienka, a tie co tam boli sa zvacsili. Tak som to zistil.