Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Znamienka - len samé problémy

Príspevok v téme: Znamienka - len samé problémy
ashley396

Ahojte, od mala mám problém so znamienkami mám ich veľa a nenavidím ich doslova.....už mam vyberaných 16 znamienok....a tam už pre mna sranda skončila....13 chrirurgicky vyrezaných čelo 3 obrovske znamienka- tvár- krk....a 3 mám laserom na ruke....nechápem prečo sa ta to tvorí už som si z nich uhnala fóbiu a keď som von a neni to potrebné tak si nedavám už ani kratke tričká aby sa netvorili dalšie alebo sa vždy a všade mažem 50 faktorom....chcem pre to urobiť všetko čo sa dá a teraz som začala piť čaj na očistu pečene brať enzými a chystám sa navštiviť homeopata....ako ste na tom vy ti čo mate už vyberane znamienka??......ake jazvy po chir povyberaní vam ostali ...a ake po laseri to ma hlavne zaujima mne po laseri ostali biele kruhy.....a je ich vidno nie s zjednotene s farbou pokozky ale su biele A HLAVNE NEVIETE MOžNO EšTE Z NEJAKýCH ZAHRANIčNýCH šTUDIí AKO IM PREDíSť OKREM PREčISťOVANIA PEčENE A VYHýBANIA SA SLNKU.....vdaka

Niki_P.

Mám vedomosti z oblasti medicíny, takže mi nemusíš očierňovať lekárov, nakoľko som jedna z budúcich lekárov.
Poniektorí namiesto toho, aby vyhľadali pomoc lekára skúšajú všelijaké pokusy a veria človeku, ktorý nemá žiadne vedomosti o liečbe a vidí iba peniaze. Ide presne podľa príslovia "topiaci sa aj slamky chytá" a potom odporúča svoje blbosti rad radom.
Netvrdím, že všetko prírodné je zlé, ale zase nevidím žiadnu logiku v tom, že ľudia platia 30 - 50 eur za všelijaké všelieky a potom si ešte narobia problémy.
Netvrdím, že parazity neexistujú, určite existujú ľudia, ktorí ich majú, ale nemusia nutne brať lieky a chémiu, pretože si vie veľmi dobre poslúžiť cesnakom, červenou paprikou a pod.
Znamienka s parazitmi nemajú nič spoločné. Parazity síce môže spôsobovať kožné problémy (akné a pod.),ale určite nie znamienka.

SadP

Ti "sarlatani" casto zachranuju zivoty. Su medzi nimi aj nepoctivci jasne...
ale su aj ludia, co sa cistia sami,co je vzdy trochu riskantne,a pomahaju si na forach. Delia si informacie a skusenosti. Chvala Bohu za ne, kolko ludi uz pozachranovali... vela ludi nikdy nepride na to, z coho ma dlhodobe problemy... nechaju majland u doktora (alebo poistovne za nich zinkasuju) a po 30 rokoch skoncia zle... nikdy nezistia co ich vlastne zabilo.

Nastastie su tu aj ludia, ktorym pomohli a nevedia si vynachvalit tu pomoc... sami by na to neprisli

SadP

Niki... mylis sa. Prave naopak, je to zlo, vdaka ktoremu na tebe a ostatnych zarabaju, aby si bola dokola chora. Praveze je tazke najst cloveka, co nema ziadne parazity... taky neexistuje, kazdy nieco ma.. ide o to, kolko a ako to telo zvlada. A kde ich ma.

Ja som sa ich zbavoval uz kedysi a vtedy mi zmizli alergie. Potom sa ale rozliezli, domnozili, ale alergie sa uz nevratili. Niektore problemy mi zmizli, a potom niektore nove zase prisli. Napriklad som urobil chybu, nevedel som, ze ked ich je vela, treba ich paralyzovat a vyplavit. Rozliezli sa mi, a po novom do pecene, co sposobilo ,ze mi uplne odisla kondicka. Odtial ich neviem zatial dostat.
Z pecene sa dostavaju velmi zle.

Co sa tyka otazky, ci sa oplati brat doplnky, jasne ze hej. Nieco zozeru, ale nieco nie. Samozrejme najviac zdravia ziskat ked sa ich zbavis. Viac, nez ked doplnas doplnky.

ashley396

Vdaka...za odpovede viem ze s tymi hlupymi znamienkami sprostymi treba hladat odpovede vnutri organizmu....kto ma este takyto problem nech sa kludne ozve rada by som sa o tom s niekym porozpravala

Pia6

ma vobec vyznam, ked ma clovek parazity, aby uzival vselijake mozne vitaminy a preparaty? alebo to vsetko zozeru cervy a do organizmu sa aj tak nic z toho nedostane?
uzivam plno vitaminov a doplnkov, ale nic mi nezabera a zistila som ze mam parazity, tak ci je to tym... som si mohla usetrit plno penazi, lebo vlastne som doteraz len tie hnusoby krmila ... :(((

Pravda je to

Sad mudro pises, uz som si ta viackrat vsimol...
Ak sa ta smiem spytat, ako si vlastne zistil ze mas parazitov ? A vidis to potom v stolici ked ich znicis? Lebo tam to asi tazko najst... Ja som inak myslel ze sa ti ich prave podarilo zbavit lebo tusim si niekde pisal ze si uzival tie lieky od veterinara a potom este tu kuru od dr.clark a ze ti zmizli aj vsetky alergie....
No je to fakt tazke, lekarov mozete zabudnut...a musime sa tu spoliehat len sami na seba, co si vzajomne poradime. Ja ked sa mi podari vyliecit, stopercentne to tu nahodim vsetkym, ktori tiez roky tapaju a nevedia si pomoct...
Inak ja mam dost podvahu, tak si myslim ze to tiez bude tymi parazitmi....kazdy sa ma pyta ako mozem tolko jest a furt som chudy.

SadP

Opalujem sa bez kremu, ale len kratko, narazovo. Je to zdrave, aj kvoli vitaminu D. Tak aby si sa nespalila, napriklad pol hodinu.
Samozrejme, ked sa nemozes vyhnut slnku na dlhsiu dobu, tak sa natri.

Parazitov som sa zatial nezbavil, zistil som, ze to nieje take jednoduche. Znamienka samozrejme pribudaju, a zvacsuju sa. Ale vzdy je lepsie vediet dovod, ako nevediet. Niektori ludia ich nemaju tak premnozenych, aby im sposobovali az znamienka, a ini su tak zatoxinovani a zamoreni, ze telo nema inu moznost. Bohuzial, mne sa premnozili, a zistil som to az rokoch, ked sa rozliezli, napachali skody, a zahniezdili sa tak, ze ich mam problem ocistit. Kedze antihelmetika si nemozem dovolit, a tie prirodne ich zabijaju len ked ich je malo, skusam prave aj MMS, a na prekvapenie to zabera. Teda neviem, ci ich to zabija, asi pomaly ano, ale minimalne, vzdy ked si dam davku, tak sa poriadne rozhybu, ze ich az citim. Lekari mi s tym vobec nevedia pomoct, neveria ani, ze sa dokazu premnozit mimo creva, a ked ti spravia testy zo stolice a vyjdu negativne, automaticky predpokladaju ze parazity nemozes mat, co vobec nieje pravda. Cize u doktorov s parazitmi nepochodis.

Este k tym toxinom, zavisi aj od sily vylucovacich organov, teda pecene a obliciek. Urcite zdrave telo nema produkovat znamienka.