Ako neranit zenu - otazka na zeny

Príspevok v téme: Ako neranit zenu - otazka na zeny
Zoznamko1

Prisiel cas, aby som sa pohol dalej v zivote a chcem si najst k sebe zenu s perspektivou do konca zivota. Viem, ze zeny strasne rani, ak sa s nimi chlap parkrat vyspi a potom sa na ne vykasle. Takze sa chcem zoznamit tak, ze to bude bez sexu az kym si nebudem isty, ze je to ta prava. Mam na plane s tou zenou chodit napr. na kavu, do restiky na vecere, kino, divadlo, priroda, bicykel, muzea, galerie, vikendy v nejakom hoteli (oddelene izby) atd. maximalne padne nejaka pusa, viem, ze to zvladnem sa s nou nevyspat, lebo som silno motivovany najst suzvucnu dusu k sebe, aby som prezil zivot s niekym, s kym mi je velmi dobre hlavne dusevne. Dolezite budu rozhovory, humor, blaznenie, ale aj nazory na zivot, ekonomika, okrajovo politika, vseobecne znalosti... No a dajme tomu sa po 6 mesiacoch rozhodnem, ze to nie je ona, no a otazka je, ci ju to tiez rani az tak hlboko ako ked by sme mali aj sex? Nechcem totiz tej zene ublizit, velmi mi na tom zalezi. Ak mi viete zeny poradit, aj ako postupovat, aby som v pripade, ze sa po par mesiacoch rozhodnem sa s nou uz dalej nestretavat, tak aby sa cez to co najlahsie preniesla - pripadne ako jej to v tomto pripade oznamit, aby to bolo pre nu co najmenej bolestive? Vopred dakujem za odpovede.

Filip TT

Podľa mňa je najlepšie, keď chodenie je jasné obdobie výberu manželského partnera a manželstvo je jasný zväzok do smrti.

Je nešťastné, keď chodenie je už ako keby manželstvo a manžeslstvo je ako keby sa ešte vyberalo.

Malo by sa rešpektovať, že partner si to môže rozmyslieť ešte večer pred sobášom a malo by sa rešpektovať, že sobáš je večný sľub.

Preto je aj dobré sex odložiť, až keď je to isté....

Ľudia sa strašne viažu a zaväzujú, keď to ešte netreba, potom prežívajú pri rozchode strašné stavy. Naopak sú akoby slobodní, keď už majú záväzok a neužijú si aké to mať vzťah, kde sa dá dôverovať.

Takže v tomto so zakladateľom súhlasím.

adr1a.

Dievcata, ja ho chapem. Aj viem co chce. Ale bez ujmy to aj tak nepojde. Lebo sa proste do teba hned, ci casom-skor ci neskor, zalubia namotaju, budu si ta narokovat, budu ziarlit ai. Lebo budes pre ne stelesnenim dakeho idealu sna tuzby (prototyp dokonaleho muza princa gemtlemana ai o ktorom tajne vzdy snivali chceli tuzili dufali aj ked si to nepriznaju) a potom sa ta budu mat vzdat? Uff. Uzijes si svoje. Telefonaty spravy plac prenasledovanie ai. A neviem ci im pomoze udrzat odstup (ludia nie su stroje maju svoje city emocie tuzby sny) a tak teda skus im hned na zaciatku povedat - chcem iba kamaratstvo priatelstvo. Nic viac.
Jedine im toto stale dokola opakovat pripominat aby si nerobili zbytocne nadeje (a ty mozes dumat aj vazne nad nimi ako nad pripadnou partnerkou zivotnou laskou zenou) ale nech o tom ta zena/y nevie nevedia. A ked sa aj napokon rozhodnes - nie to nie je ona, ta prava, nesedime si ai, tak vlastne kamarati mozete ostat aj ked sa casom budes menej a menej s nimi kontaktovat stretavat, aby sa mohli odputat, aby nasli na tebe "chybu")) prijat radsej ze si kreten hajzlik ai nez dalej zivit v nich prip.nadej.
Ale pod na to radsej cestou kamaratstva. Aby si radsej s tebou nespajali vztah lasku buducnost. No tak ci tak im ublizis. Bez toho to asi ani nepojde

blueberryNN

Mas to tak naplanovane este aj s tym, ze sa s nou mozno rozides, ze by bolo celkom vtipne, ak by sa skor ona rozisla s tebou, to v tych planoch zahrnute nemas.

Nemaj zeny za babiky z cukru, su silnejsie ako si myslis. A tieto falosne ohlady, z toho je zenam skor na vracanie, je to znak toho, ze ich podcenujes a sebe pripisujes vacsi vyznam pre nich, ako v skutocnosti mas.

kafe

:D :D ty si tak krásny teoretik :)
Jediný spôsob ako ženu neraniť, je nezačínať si s ňou. Mňa to vždy veľmi bolelo aj po prvom rande, keď sa chlap neozval, nie to ešte po šiestich mesiacoch. Proste bez toho to asi nejde. Buď to bude bolieť ju alebo teba (keď ťa nebude chcieť ona).
Ak sa teda začnete stretávať s tým, že sympatie sú na oboch stranách, tak jej to isté, čo si napísal tu aj povedz.

Messje

Este ziadnu nemas a uz rozmyslas nad pripadnym rozchodom?
Zenu nezrani to ze s muzom spala a nechal ju.Ludia to robia lebo sa lubia a to intimne zblizenie patri povacsine k tomu.Zenu zrani bezdovodny rozchod ako to z tvojho prispevku mne pride.Ved ked s nou mas sex tak preto lebo ju lubis nie?Tak preco myslis na rozchod?

olgicaolga

lenze ako si budes isty ze je ta prava? clovek moze byt presvedceny dlhe roky ze zena je jeho prava a po 20tich rokoch sa ukaze ze nie je