Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aspecton sprej - skúsenosti

Príspevok v téme: Aspecton sprej - skúsenosti
Ivka S.

Ahojte,

má tu niekto skúsenosti so sprejom Aspecton? Mám dlhodobo zdurené nosné dutiny, zúžené (potvrdené endoskopiou), a napúchajú mi nosné mandle, roky chodím k ORL, zatiaľ nič, skúšali aj poleptanie, alergik nie som, i tak som vyskúšala celú škálu alergo liekov, bolieva ma od toho noc, dutiny aj hlava, takže si skúšam už pomôcť sama.

Čítala som, že je to hypertonický roztok, no sama sa v tom nevyznám, hypertonický, izotonický a neviem ešte aký...

Ako dlho sa dá používať? Je ako iné spreje do nosa, tie "mainstreamové", ktoré užívam minimálne, keďže mi nerobia dobre dlhodobo a jednak nechcem byť závislák...alebo je to možné užívať aj častejšie do dňa...

Skúšam totižto, či nemám v poslednej dobe slávnu diagnózu suchý nos, takže hľadám na to teraz nejaké spreje, ktoré by mi mohli pomôcť...

ďakujem všetkým

bartolomej

dospely clovek nema nosne mandle. Zakrpateju pri cca 8mom roku. A skus spavat v chlade, pri otvorenom okne. Zdrava a odporucana teplota pre spanok je okolo 18stupnov. Nejde o to aby ti bola zima, zakri sa poriadne, ale dychaj sviezi a chladny vzduch.