A spoluziacky kolegyne susedky alebo kamky z detstva nemas?) Inak mna oslovuju usmievaju sa na mna cudzi ludia bezne a casto (okrem zien, hlavne vsak starsi ludia deti a muzi) a ja sa tiez rada a dost vela usmievam. Ono vela urobi aj co zo seba vyzarujes)
A nerob si zo seba nic. Ber sa zlahka pohodovo. Nerozmyslaj co si kto o tebe pomysli ai) a nezabudni na usmev, to je medzinarodny pozitivny jazyk rec)
A kludne oslovuj aj sama ludi. Ja to bezne robim (ked sa mi zrovna chce a mam na to naladu) a aj ini oslovuju mna. Napr.sa len tak prihovorim pochvalim inych a aj oni mna chvalia. A uplne cudzi ludia. Skus to aj ty, ber to ako trening zabavu a stale ti to pojde lepsie a lahsie. Chce to len cvicit. Trening. A ak nie, ze sa necitis takto nazivo s inymi ludmi spoznavat komunikovat, tak skus oslovit ludi cez net. Bud si daj sama inzerat do rubriky priatelstvo, spolocne zaujmy ai, napr: "Ahoj, som vesela mila sympaticka 22r baba do pohody nepohody. Ak aj tvoje kamosky sa rozprchli po svete, VS, alebo su stastne zadane a ty tiez nemas si s kym obcas skocit na kavu, do fittka, kupalisko bicykel kultura sport ai, ci len tak sa spolu porozpravat prejst sa, zajst si po nakupoch, tak sa mi ozvi, budem rada. Som z BB. Tesim sa na teba".
Ja ked som sa prestahovala do ineho mesta, tak som cez pokec oslovila z toho mesta iba baby v mojej vekovej kategorii a nizsie ze som sa sem prestahovala a ci mi nevedia odporucit zo svojich skusenosti kde je dobre fittko zumba aerobic ai. Proste vsetko mozne co som chcela robit a boli zlate, poradili mi ok odskusane zariadenia ai a dokonca som tam spoznala aj babu, ktora mi odpisala ze sama by rada takto chodila len ona nema s kym a samej sa jej nechce. Ja som jej ok ze mozme spolu. Sadli sme si a sme uz roky ok kamosky. Navstevujeme sa, kecame, pomahame si, obcas si spolu skocime do fittka kupko plavaren, po nakupoch spolu behame atd. Takze fakt nevies kde koho spoznas. A pre mna je takto cez net aj lepsie sa s niekym bavit lebo robim lepsi dojem))) v reale si myslia ze som mozno namyslena snobka cica horenos ci coo :D a ani by ich nenapadlo aka som skutocne mila fajn v poho ai))