HAK ebelya

Nicolett

Ebelyu užívam 3. Deň od začiatku mojej menštruácie a musím povedať že je ťažké skonštatovať účinky keďže počas menštruácie zvyknem byť smutnejšia a bez nálady. Časom sa mi ukážu priaznivé či nepriaznivé účinky ... Ale jedno čo som si všimla tak mám väčšiu potrebu sa túliť +, niekedy mám návaly radosti .

Natalkaaa

Užívam Ebelyu druhý týždeň a od začiatku mávam špinenie, bolesti hlavy a bolesti v podbrušku + sa mi katastrofálne zhoršila pleť. Neviem či to k tomu patrí alebo či to mám prestať užívať, pretože mi z toho vôbec nieje dobre ani po psychickej stránke.

Zuzinka23

Ahojte, užívam Ebelyu už 19 dni a úplne v pohode. Najprv som sa bála, či mi nebude zle od žalúdka alebo nebudem mať silné bolesti hlavy, alebo iné ťažkosti. Ale vôbec nič, našťastie. Takze som spokojná. Samozrejme každé ženské telo je iné, čiže to čo dobre padne mne, nemusí niekomu inému

Wal_312

Ahoj :) HAK Ebelya užívam druhým dňom a zatiaľ mi nič nie je pokiaľ nerátam, že ma trochu preháňa( tak 12 hodín po užití). Odporúčam si prečítať zoznam vedľajších účinkov v príbalovom letáčiku. Aj ja som zo začiatku hľadala o nej nejaké info, bohužial som narazila len na české diskusné fóra, kde viacero žien písalo, že u nich je to katastrofa. Ešteže sa ich našlo pár, ktorým dokopy nič nebolo :) ináč by som ani nenabrala odvahu ju užívať. Darmo, na každú zaberá ináč. Tak veľa šťastia pri užívaní.