Mám kamarátku s ktorou sa poznám velmi dlho. Boli sme vždy super kamaráti, vyrastali sme spolu od malička (teraz sme dospelí) Doteraz sme si robili skôr svoje veci a nestretávali sme sa. V poslednom čase sa stretávame stále, máme ako vždy spoločné názory, záujmy, veľa spomienok a robíme veľa vecí spoločne, vždy to tak bolo. Ale nikdy sme sa spolu neriešili pretože som nemal o ňu záujem a ani sme to nikdy neriešili. Boli sme stále ako takí parťáci. Fakt by ma nenapadlo s nou niečo mať ale teraz ako sme spolu tak ma priťahuje ale neviem či je to láska. Nie je to moj úplny typ ale proste niečo ma na nej vzrušuje a vedel by som si s nou predstaviť sex. Posledné dni sa mi snívajú s nou erotické sny. Nič jej nedávam najavo a ani nejako nechcem, len neviem vobec či niečo chcem je to také zamotané, nechcem ju stratiť ako kamarátku ale priťahuje ma čím ďalej tým viac aj citovo. Ako by som to mal riešit? nemám sa komu s tým zdôveriť a ani nechcem takto osobne preto píšem sem.
Dlhoročný priatelia
Sice ta nepoznam ale z toho co si napisal, si myslim, ze sa spravas ako obycajne hovado. Lebo mas pri sebe zenu ktoru poznas cely zivot, ktoru preveril cas skusenosti zazitky a zivot ako taky, presli ste si detstvom dispievanim pubertou prvymi laskami, spaja vas toho strasne vela, a ty este vahas?? Mas pod nosom poklad a ty iba riesis svojho vtaka. Rozumiete si cele roky cely zivot, pritahuje ta vzrusuje a ty nie aby si riesil, ano toto je zenska pre mna ako stvorena, bola so mnou v stasti nestasti v dobrom aj v zlom, viem aka je, vela nas toho spaja, pritahuje ma vzrusuje ai. Chces splasit daku inu co nevies co sa z nej vykluje o tyzdne mesiace roky? Lebo tato zena je istota. Ine nevies ake su a co sa z nich este vykluje. Mozno sa z nich vykluju sliepky slapky uplne blbky a tu mas pod nosom ideal a ty este vahas) Z tvojich pismen skor vyplyva ze ju chces iba pretiahnut. Ak je to tak, tak si hovado. No ak to s nou myslis vazne - tak do toho pod a hraj fer. Ale osukat a odkopnut niekoho koho poznas cely zivot? Sa zobud. Bud ruky od nej prec, nech ste dalej len kamosi priatelia a nic viac alebo to s nou mysli vazne. A podla toho sa aj spravaj. Seriozne. Slusne. Fer. Vztah laska buducnost. Zahravat sa mozes s niekym "cudzim". No vy ste spolu uz ako rodina
V prvom rade sa v budúcnosti vyvaruj takej gramatickej hrúbky, aká si spravil :)
Je blbosť čakať a určite ju nestratíš ak jej to povieš presne takto, ako si to napísal sem. Alebo si to vytlač a daj jej to prečítať.
Nie je nad úprimnosť. Možno z toho nič nebude ale možno niečo podobné cíti aj ona a ty o tom ani len netušíš.
Ujasniť si veci môže niekto, kto si chce vziať hypotéku a kalkuluje to so svojimi platovými podmienkami ale chceš naozaj klamať sám seba?
Kľudne jej ukáž toto fórum, alebo ak máš odvahu, tak jej to povedz presne takto, ako si to napísal sem.
ty si v hlave ujasni co chces a az potom konaj. Mas nejaky pocit ze aj ona ta berie nejako viacej ci iba ako kamarata?
Dufam ze spolu nebudete chodit lebo dievca sa do teba skutocne zamiluje a ty ju budes mat len na sex :( ale to by neboli typicki chalani
ujasni si co vlastne chces aby medzi vami bolo ;)
Podla mna by si jej nemal nic hovorit, dokial nie si naozaj rozhodnuty ze by si chcel mat s nou vztah. To je velmi zle, ked muz ide do vztahu a nevie co vlastne chce. Testy sa na zivych ludoch nerobia :)
Ak budes naozaj zalubeny a uz sa poznate dlhsie, ona to aj tak odhali, ze sa tebou nieco deje...
najlepsie je riesit to s dotycnou na rovinu.