Čierna stolica - krvácanie z behu?

Príspevok v téme: Čierna stolica - krvácanie z behu?
Načo_meno

Ahojte. Chcela by som sa poradiť, či sa tu nenájde niekto, kto sa s niečim podobným už stretol... chodím behať pravidelne, už siedmy týždeň, trikrát... začala som postupne od dvoch km cca, až po 10km v sobotu... cítila som sa úžasne, žiadne bolesti, v pohode dýchanie, tak som si zo 6tich km spravila 10... po behaní som už necvičila, lebo v nedeľu som musela ísť do práce, a i tak sa postupne ozývala svalovka. Čo ma ale prekvapilo bolo, že v nedeľu ráno som mala strašne čiernu stolicu, a následne po celý deň. Celkom ma to vystrašilo, keďže som nič farbiace deň predtým nejedla. V pondelok bolo všetko ok, včera som bola behať večer, 6km, aj som si zacvičila. Večerná stolica bola v pohode, ale dneska ráno zas čierna. Jediná spoločná vec, ktorú som v oba dni jedla, boli 2jablká (ktoré ale jem pravidelne a nikdy som si nič podobné nevšimla)... je možné, že by som kvôli behaniu krvácala v hornej časti GIT? Po siedmych týždňoch, a hlavne bez bolestí? Vopred ďakujem za každú odpoveď aj za prečítanie...

Načo_meno

Žiadne železo ani listovu zeleninu, čučoriedky, hovadzie som nejedla... Rožok, kuracia šunka, uhorka, čistá voda, slepačí vývar, jablko... to bolo všetko

netreba

S behom to nebude mať žiadnu súvislosť, neberieš ako doplnok železo alebo si nejedla nič čo obsahuje veľa železa poprípade nepila si čierny čaj? Návštevu lekára neodkladaj!

Načo_meno

Áno, aj napriek tomu, že som behala večer, som priebežne vypila cca 0,75l vody... a nebehám rýchlo, 6min/km, mala som rozdelené 12min beh/2min chodza...