Ahojte. Chcela by som sa poradiť, či sa tu nenájde niekto, kto sa s niečim podobným už stretol... chodím behať pravidelne, už siedmy týždeň, trikrát... začala som postupne od dvoch km cca, až po 10km v sobotu... cítila som sa úžasne, žiadne bolesti, v pohode dýchanie, tak som si zo 6tich km spravila 10... po behaní som už necvičila, lebo v nedeľu som musela ísť do práce, a i tak sa postupne ozývala svalovka. Čo ma ale prekvapilo bolo, že v nedeľu ráno som mala strašne čiernu stolicu, a následne po celý deň. Celkom ma to vystrašilo, keďže som nič farbiace deň predtým nejedla. V pondelok bolo všetko ok, včera som bola behať večer, 6km, aj som si zacvičila. Večerná stolica bola v pohode, ale dneska ráno zas čierna. Jediná spoločná vec, ktorú som v oba dni jedla, boli 2jablká (ktoré ale jem pravidelne a nikdy som si nič podobné nevšimla)... je možné, že by som kvôli behaniu krvácala v hornej časti GIT? Po siedmych týždňoch, a hlavne bez bolestí? Vopred ďakujem za každú odpoveď aj za prečítanie...
Čierna stolica - krvácanie z behu?
skús si dať pred spaním glg olivového oleja
Tak už jedine lekár, viac ti k tomu asi už tu nikto nepovie.
Žiadne železo ani listovu zeleninu, čučoriedky, hovadzie som nejedla... Rožok, kuracia šunka, uhorka, čistá voda, slepačí vývar, jablko... to bolo všetko
S behom to nebude mať žiadnu súvislosť, neberieš ako doplnok železo alebo si nejedla nič čo obsahuje veľa železa poprípade nepila si čierny čaj? Návštevu lekára neodkladaj!
Áno, aj napriek tomu, že som behala večer, som priebežne vypila cca 0,75l vody... a nebehám rýchlo, 6min/km, mala som rozdelené 12min beh/2min chodza...
njale pri behu samotnom pijes tiez??? za kolko zabehnes tych 10km?
Snažím sa piť veľa, pri tých 10km to bolo možno aj 3litre čistej vody za deň, včera aspoň 2litre...
pijes dost? tych 10km by si mala obcas nieco vypit