Psik ma problem s dychanim

Biela Kobra

Takto by som to zhrnula: Pokiaľ má niekto peniaze na počítač, mobil, tablet, internet, tak má aj na veterinára. Pokiaľ pes nerád chodí k veterinárovi, je kopa veterinárov, ktorí prídu za pacientom domov. Pokiaľ má pes celé mesiace zdravotné ťažkosti, treba ísť k veterinárovi. Nie po mesiacoch, ale hneď ako sa objaví problém. Tu na internete nemá nikto rengenové oči, ako bolo spomenuté nižšie, aby sme stanovili diagnózu, a liečba tiež nebude zrejme čajíčkom.

K tým čivavám - opýtaj sa chovateľa, u ktorého si ich kúpila, možno to majú v rodine. V každom prípade by chovateľ mal poznať všetky špecifiká plemena, ktoré chová na predaj, a tým pádom aj poradiť. Prípadne sú ešte stránky klubov chovateľov.

Bandolera

Co sa hned navazate a robite tu sudcov, ze hned by ste psika odobrali??? Ste trapny, ze hned tu vymyslate scenare o nadoroch... Ja mam dve civavy, a obidve tymto alebo niecim podobnym ,,trpia"... Tak raz do mesisca tak na pol minuty dostanu ,,zachvat" nezavisle od seba, ako keby sa nemohli nadychnut cez nufak a vela ludi mi potvrdilo co ma hlavne tieto male plemena, ze aj ich maznaci to obcas maju... Aj mna by zaujimalo, ci ma niekto s tymto skusenosti, ze co moze byt za tym???

ANGEL-DEMON

pokial nemá peniaze tak si psíka nemali zaobstarať, radšej ho mal mať niekto kto sa dokaže postarať,.. lebo ked si niekto zadováži psíka tak mal by rátať aj s nákladmy: každý rok povinné! očkovanie proti besnote 5-10 euro, kedze chcela maltezaka tak rátat s tým ze ho bude treba strihať, dalsie výdavky,.. ked na to nemám tak si radšej kúpim plyšového...

ewelin.

áno mala byť u veterinára už dávno, ale čo ak nemajú auto a veterinár je z iného mesta...čo ak sa psík neskutočne bojí lekárov ako môj .. museli by ste to zažiť čo ten môj drobec navyvádza v ordinácii...čo ak nemá chuderka peniaze na veterinára ?

ked psík chrčí :

môže mať vodu na pľúcach
môže mať zúženú tracheu ( pozri na youtube videá a porovnaj si to )
môže byť prechladnutý
môže mať nejaký výrastok alebo nádor
môže byť alergický na niečo

ja osobne sa prikláňam k tej zúženej trachey, keďže to nemá pravidelné...každopádne navštív veterinára aby nebolo neskoro.

držím palce

TheSky

Pockaj ja ti poradim. Mam rontgenove oci. Vidim v jeho plucach nador no je mi luto je prilis velky. Musime ho utratit. No ak by ste prisli pred dvomi tyzdnami psika by bolo este mozne zachranit.

TheSky

Nemyslela som ze to niekedy poviem ale priala by som si aby ten psik bol radsej v utulku ako u vas. Tam by bol osetreny. (Samozrejme v utulku ktory nerobi eutanaziu ako napr Dubnica).. je mi ho luto uz davno mal byt u veterinara a nie on chudacik sa trapi :(

ANGEL-DEMON

v poslednych mesiacoch !!! tak psa chcu ale o to sa aj starať treba! takemu človeku by som hned psíka zobrala! na čo čakáš, ked to už niekolko mesiacov má, sa zobud, nespi! a zajtra ho ber k veterinarovi!
nas psik je uz v psom nebi, rodičia zanedbali, mal nádor v hrdle, bol uz aj starý, tak ho dali uspať, lebo sa už iba trápil...