Dúfam že mi budete vedieť pomôcť. Mám 18rokov a mám dosť veľké prsia75 D,F ako kedy.. stým sa spája aj môj problém.Nikde neviem zohnať vrch plaviek ktorý by mi sedel. V takých obchodoch ako je New Yorker,Gate atd aj tie najvačšie veľkosti XXL sú mi malé.Bola som pozrieťaj v drahších obchodoch a vobec nič čo by mi sedelo.Inak som tenká spodok plaviek mám S a asi aj preto mám problém ten vrch zohnať keď mám malí obvod.Ak mi budete vediet poradiť nejaký obchod kde by som vedela zohnať tak by som vam bola veľmi vďačná lebo už som zúfala.
Veľké prsia (problém)
Ako píše adr1a, najlepšie je si kupovať v butikoch. Dokonca som bola nútená si kúpiť i dvojo rovnakých plaviek rozličnej veľkosti. Najlepší je posezónny výpredaj.
Ja osobne som v čínskom obchode veľkosť mojej podprsenky nikdy nenašla. Keď majú, tak po košík E a to väčšinou vo veľkých obvodoch. A E je mi teda málo.
Ja si kupujem v takom talianskom obchode butiku, to je vsetko talianska moda ale zas tesco mas vsade na SK v kazdom meste lebo neviem odkial presne si a uz mam aj dost plaviek znacky F&F z tesca. Maju vacsie kosicky a mozes lubovolne kombinovat-spodok mensie cislo a vrch vacsie. Ako ti to vyhovuje. Tam isto najdes
a čo tak obyčajný čínsky obchod, ti nie je dobrý..? tam nemaju?
bohuzial, na velke len najväčšie trojuholnikove plavky si kupiť čo v zadu zaviazes.... nie je vyber... odžila som si kedysi aj ja svoje, ked ani podprsenku som si nevedela zohnat... ked v páse štíhla žena, velke kozy minimálne 4rky, všetke podprsenky vypchávky...katastrofa...