myslite si ze je velmi zle ak denne okrem hlavnych jedal zjem pravidelne kazdy den 2 milky cokolady? niekedy si ich davam aj namiesto jedneho hlavneho jedla.. snazim sa jest zdravo ale ja myslim ze v mojom pripade uz ide o zavislost.. cez tyzden pokial som v skole zjem okrem jedal len tie milky ale pokial mam volno alebo je vikend tak dokazem zjest okrem toho omnoho viac maskrt.. pred cca rokom som uzivala drogy a jedlo pre mna nemalo zmysel , nepotrebovala som ho... prestala som stym svinstvom(drogami) ale teraz mam pocit ze som zavisla na jedle... a to radsej nehovorim ani o vedlajsom efekte priberania.. :( ..
Zavislost
Podla mna by si si mala precitat knihu Dennik od Palahniuka.
ja neviem , je to tazke, mam pocit ako by som mala problem s dopaminom alebo endorfinmi.. nic ma netesi, nemam chut na nic, prezivam zo dna na den.. dalsia vec je ze studujem umelecke smery, bavi ma umenie, ale za posledny rok som nevypotila zo seba nic.. ziadna tvorivost, viem ze keby si dam lajnu tak presedim aj niekolko dni a noci pri tvoreni vlastnej reality,pri kresleni, malovani, pisani , vymyslani kadecoho... .... velmi ma mrzi ze naposledy sa mi darilo pred rokom , pri kolektivnej tvorbe som davala vzdy prvotny impulz ludom , napad, myslienku... moja komunikacia bola omnoho vyraznejsia a lepsia (ked som este nic nelegalne nebrala) myslela som si ze vsetko co som nadobudla v detsve , v mladosti(teda recove schopnosti, kreativitu...) ze sa mi to vrati po odvykani , ked stym prestanem, ze proste telo zabudne na zle navyky ktore som mu davala,... moja dusa trpi.. hovori sa ze lavaci maju vacsi nabeh na zavislosti, ja som lavacka , moze to mat suvis? alebo pripadne genetika? aktualne nenavstevujem psychaitricku ani psychologicku...
vymenila is zavislost za zavislost to nie je dobre
nebolo by vhodnesjie to riesit s lekarom?
najhorsie na tom je ze opat ma chyta chut na drogy... kde je vedlajsi ucinok nechut na jedlo, a ziadne myslienky na jedlo..