Promocia - nechcem ist

Príspevok v téme: Promocia - nechcem ist
LULU234

Ahojte,

myslíte, že je veľmi neslušné neísť na svoje magisterské promócie?
Na jednu stranu to bohužial považujem za trápne(subjektívne pre mna, nehodnotím celý ceremoniál), nebudem sa cítiť dobre, na druhú stranu nechcem sklamať rodinu a učitelov (ak ked tým na tom nemusí záležať?) ...

čo si o tom myslíte? Kašlať na to, alebo sa prekonať, a ísť, aj ked si myslím, že je to prostre trápne...:(?

Messje

Lulu
Povedz rodicom ze tam proste ist nechces.Predvadzat sa pred cudzimi ludmi ked ich uz možno nikdy neuvidis nie je nic pre teba dolezite.Povedz im ze by si to chcela oslavit s nimi bez toho aby si tam isla.To je len o vysvetleni to rodicom.
Tu najdes odpovede ze budes aj tak zmätená

Bubliii

Myslím, že dobré riešenie by bolo okašlať promócie, vybrať si diplom na dekanáte tvojej fakulty a potom v mieste bydliska urobiť malý rodinný obed.

123bubbly123

ahoj. je to len a len na tebe.
ja som bola, aj napriek socialnej fobii - mesiac na to som skoncila v psychiatrickej nemocnici. bol to pre mna extremne stresujuci zazitok. keby som si mala vybrat este raz - urcite by som nesla. ty mas vsak asi iny problem - akokolvek sa rozhodnes, je to tvoje rozhodnutie a je spravne! :)

Moireal

Ja som tam tiez nechcela ist, ale nakoniec som sla. Nakoniec tam so mnou bol len priatel. Traparna fakt to je. Kazdopadne jo, nik ti neodtrhne hlavu, ked tam nepojdes. :)

Gabina11

Ahoj,
ja som na svojich promóciách tiež nebola a nebolo nás viac. S rodinou som aj tak oslávila ukončenie štúdia, oni boli radi, že som skončila a promócie neriešili. Profesorom je to jedno, dekan nás po mene aj tak nepoznal, nakoľko sme bola veľká fakulta a ostatní tam ani neboli. Celé promócie trvali necelú hodinku a cestovať 400 km sa mi vôbec nechcelo.

Jax

Ty si študovala, ty si vyštudovala, ten diplom je tvoj. Či tam pôjdeš alebo nie je len a len tvoja vec. Profákom je to jedno, rodičia by mali chcieť aby ti bolo fajn a nie aby si sa strápňovala na nepríjemnej akcii.
Ja som nebol ani na jedných a ani teraz by som nešiel. Podobnými akciami pohŕdam a z tých kecov tam by som sa zgrcal.

Harold

Sú pravdaže takí rodičia čo to neriešia ale tým je asi jedno čo ich dieťa dosiahlo nič to pre nich neznamená ale väčšina rodičov to považuje za jeden z najväčších úspechov čo ich dieťa môže dosiahnuť preto im aj k nemu pomáhali a nevydržať zopár hodín pre rodičov to si potom hrozná osoba