Nedokazem zit s matkou, prosim Vas o pomoc

Príspevok v téme: Nedokazem zit s matkou, prosim Vas o pomoc
Pomoc:-(

Ahojte
Mam dost vazny problem kt.sa taha uz dlho, nezvladla som to pred 2 rokmi a vyustilo to do psych.problemov (tazke depresie,uzkosti,soc.fobia) Teraz som z toho ako-tak vonku, beriem len AD a niekedy neurol na upokojenie ked to uz nezvladam....Ale kvoli mojej matke uz nechcem brat tie o***ovaky!!! O co ide? Odkedy sa rozviedla s manzelom (nie s mojom otcom) sa zmenila,kym som bola mladsia brala som to jak pubertak. Bolo mi to suma fuk. Ale jak sa vyskytli u mna problemy,chvilkovo bola mila (ked mi bolo zle) akonahle som zacala byt stabilizovana, preplo jej v hlave uplne ! Aj predtym bola taka,ma to v sebe (urazanie,sekirovanie,vyvolavanie hadok pre zbytocnosti, zachadza az do extremov,nadavanie aka som najvavsia k.na svete, kazdy bol hovado len ona chudinka kt.kazdy len ublizuje, stazovanie neustale a mohla by som do zajtra to vymenovavat)... Proste, ja uz to pri nej nevydrzim. Lebo bud skoncim zakopana lebo ma zabije (zabudla som dodat ze x krat na mna zautocila), na psychiatrii alebo pod mostom. Musim odist z domu !!! Uz nevladzem. Ochvilu zacinam chodit na VS, pri nej to nezvladnem. Ved aj to som si vypocula ze ja to nikam nedotiahnem, preto lebo ona je nula co robi za min.mzdu, nema priatela, kamaratky no nic. Len rodinu ktorej na mna nonstop pinda a ociernuje ma. Zabudla som este dodat ze na mojho priatela kyda jedna radost, nepozna ho no neustale on je kkt.
Neozieram sa, nefetujem, neflakam sa po nociach. Mam svoje sny a plany v zivote a ona ma dava 'down'.
Prosim Vas ludia, viete mi nejaku radu dat ako to vyriesit ? Ako sa mam osamostatnit ? K priatelovi nie je mozne sa nastahovat.
Co mam robit ? Budem vdacna za kazdy nazor,radu.... Potrebujem rychlo nieco urobit kym zomna neurobi totalnu trosku co sa nakoniec este pokusi o samovrazdu......
Dakujem

ANGEL-DEMON

a ja neviem ale dnes je to strašne moderné, že sotva za sebou zavrie dvere na ordinácii u psychologa, sotva sa posadí a už ide antidepresiva predpisovať... a mnoho ludí ako poslušné ovečky suhlasia... pritom ten lekár má z toho biznis, velke peniaze od poistovne, 10x do roka potom chodia po luxusnych dovolenkách o akých my "obyčajní ludia" možme len snívať..

neviem11111

a ked nemas narok na intrak tak chod na privat. tolko aby si si zaplatila za izbu si zvladnes na brigade zarobit.

ANGEL-DEMON

alebo si si mala premyslieť či je pre teba podstatnejsia skola, ktora ti bude na ch*u*j*a ked budes zavreta na psychiatrii, alebo si mala radsej riesit prácu, najlepsie niekde preč za prácou, do zahranicia..

ANGEL-DEMON

a aspon si sa snazila popri skole brigadovat? ideš na vš, tak chod na internát, popri skole brigáduj a problem vyriesený dočasne...

_meno

Ahojte Pomoc:-(

Hm, z mojich skusenosti je vzdy najlepsi smiech :_)

Z mojich skusenosti je to prosto take, ze sa treba udrziavat stastnym, treba ist s prudom :_)

Z mojich skusenosti sa problem nikdy neda vyriesit .. nikdy nikdy nikdy.

Treba sa na to vykaslat :D

Napríklad tvoja mamka sa hneva, zabavaj sa : )

Z mojich skusenosti vzdy vzdy vzdy vzdy ked clovek zacne bojovat proti niecomu, je to vecny bludny kruh (seba)destrukcie...

Pustite si dobru pesnicku, pustite si nejaku peknu hudbu, jednoducho obklopte sa milými vecami.

V prvom rade sa vzdy udrziavajte stastna :D A potom sa podelte o tuto radost ...