mam 18 a stale som bez frajerky. aj ked viem ze ma nejake chcu tak ja o ne nemam zaujem. lebo stale hladam lepsiu proste som narocny. lenze napr. dievca ktore ma niekedy chcelo tak sa mi zacala pacit lenze kedze som ju nechcel ja tak je urazena a to je pri kazdej. Mam sa hambit ze nemam caju? alebo hladat peknu napr pacia sa mi zeny typu Irina shayk proste brunety s pekným zadkom, s pekným milým úsmevom a normálne ktoré nepijú a nefajčia a nemali viac ako 4 frajerov. lenze v tejto dobe niečo take najst je rarita a ak najdem tak to dievca sa tvari jak keby bola bohyna a ma kazdeho v pi.
18 a stale bez frajerky
ANGEL-DEMON ja inak pouzivam frajerka alebo priatelka ale ked kazdy okolo teba hovori caja tak to sa dostane do pamäti a neda sa to dat prec :D len chapes chcel som vediet nazor ci nechat to tak a radsej sa starat o ine veci a priklad po 20 si najst dievca alebo tak.
alebo rozdiel v osloveni moze sa takto vysvetlit:
zena takejto postavy
www.plnekrivky.cz
je čája
a zena takejto postavy
www.jenzeny.cz
je čajočka
u nas sa pouziva oslovenie cajočka :-D
somtu.... neviem ako u vás....u nás na strednom SK výraz "čaja" používajú najnižšia vrstva, čiže cigáni taki tí najposlednejší...
normálni chalani ked už "musia" tak svoju frajerku nazvú "kočka" ale nie čaja kristepane!
v dnesnej dobe je mnoho ludi v tvojom veku ktory nemaju vztah a ani nikdy nemali :)
noa? dnes je to bezne
Na východe sa bežne používa výraz čaja tak nedisuj chlapca
vieščo? pokial dievčatá, ženy nazývaš "čaje" tak sa ani nečudujem že ťa žiadna nechce... lebo ten "moloch" sa určite vie správať k ženám a má k nim úctu... ja by som o takého ktorý nazve ženu "čaja" ani bicykel neoprela!
ja som cakal do 35 na prvu a uz mi poriadne zajebavalo bol som ako honelnik..
ale ako neponahlam sa s tým ale ked vidim nejakeho chlapca ktory vyzera jak moloch a ma tak peknu caju toto neviem pochopit,.alebo dievcata maju radi ked namotaju chlapca a odj..ebu