Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

18 a stale bez frajerky

Príspevok v téme: 18 a stale bez frajerky
smoliar :D

mam 18 a stale som bez frajerky. aj ked viem ze ma nejake chcu tak ja o ne nemam zaujem. lebo stale hladam lepsiu proste som narocny. lenze napr. dievca ktore ma niekedy chcelo tak sa mi zacala pacit lenze kedze som ju nechcel ja tak je urazena a to je pri kazdej. Mam sa hambit ze nemam caju? alebo hladat peknu napr pacia sa mi zeny typu Irina shayk proste brunety s pekným zadkom, s pekným milým úsmevom a normálne ktoré nepijú a nefajčia a nemali viac ako 4 frajerov. lenze v tejto dobe niečo take najst je rarita a ak najdem tak to dievca sa tvari jak keby bola bohyna a ma kazdeho v pi.

Smoliar :D

ANGEL-DEMON ja inak pouzivam frajerka alebo priatelka ale ked kazdy okolo teba hovori caja tak to sa dostane do pamäti a neda sa to dat prec :D len chapes chcel som vediet nazor ci nechat to tak a radsej sa starat o ine veci a priklad po 20 si najst dievca alebo tak.

ANGEL-DEMON

somtu.... neviem ako u vás....u nás na strednom SK výraz "čaja" používajú najnižšia vrstva, čiže cigáni taki tí najposlednejší...
normálni chalani ked už "musia" tak svoju frajerku nazvú "kočka" ale nie čaja kristepane!

ANGEL-DEMON

vieščo? pokial dievčatá, ženy nazývaš "čaje" tak sa ani nečudujem že ťa žiadna nechce... lebo ten "moloch" sa určite vie správať k ženám a má k nim úctu... ja by som o takého ktorý nazve ženu "čaja" ani bicykel neoprela!

Smoliar :D

ale ako neponahlam sa s tým ale ked vidim nejakeho chlapca ktory vyzera jak moloch a ma tak peknu caju toto neviem pochopit,.alebo dievcata maju radi ked namotaju chlapca a odj..ebu