Ahoj! Mám taký jeden problém: mám 14 rokov a chodím do 9. triedy a nemám skoro ŽIADNE prsia (mám AA)! Proste už asi 1 rok mám z toho depky a hrozne sa hanbím všade, proste nikde sa nevyzliekam, nerada chodím na kúpaliská (teda budme nerada chodiť..), a len sa pozerám ako sa ostatné dievčatá chvália svojimi hrudmi...Ešte som nemala menštruáciu, pretože moja mama ju mala až v 15-tich. Som celkom chudá, vážim 50 kg a meriam 172 cm. Ja sa bojím že vôbec nebudem mať prsia, pri tom moja mama ma B.čka, moja teta tiež. doktorka mi povedala že mám ešte čas a aj mi povedala, že veľké prsia asi nebudem mať... Stále len dúfam, že po menštrúacii sa mi zväčšia, aj moja sestra mladšia ma väčšie než ja... Ja sa len bojím, že má žiadny chalan nebude chcieť pretože ešte som žiadneho nemala (v dnešnej dobe už má každý frajera)... hrozne sa mi znížilo sebavedomie kvôli tomu... Prosím Vás mohol by mi niekto poradiť? Je to normálne? Narastú mi vôbec prsia (a po menštrúacii sa mi zvacsia)? Ďakujem.
Nemám prsia
ved iba pred krámamy su prsia schopne sa zväčšiť o 2 čísla.. "sa nalejú" , taka puberta a hormonalne zmeny, za 2 roky sa telo može riadne zmeniť...
2 roky su dlha doba...
Angel-Demon, to ti za dva roky narástli z nuliek na štvorky? Len tak z ničoho nič? To sa mi nechce veriť.
dievča píše že má 14 a že ešte nemala krámy v skratke.. takže ani hormonalne zmeny sa v jej tele nedejú,.. ja som na zakladnej aši v 13 rokoch nemala žiadne, ešte ani krámy.. spolužiačka ked som bola u nej na navsteve behala v plavkach po dvore,.. a chválila sa mi že ona ake ma prsia a ja nemám.... v 15ke ona mala len tie lentilky.. ja som už mala minimálne 4ky...
nerobte si z toho nic. Ked nebudete mat ani vo vyssom veku tak si ich date urobit no a co :)
Ja mam 11 som piatacka a uz mam skoro prsia, nosim podprsenku neni normalne aby si nemala v 14 prsia ked ja mam v 11 :-) :-) chod ku gynekologovi a spytaj sa ci mas poruchu nejaku aby si nemala v 14 prsia
tak v 14 žiadneho chlapca ani mať nemožeš..! no jasne že tvoja mama ma prsia, ked ta mala...že jej asi ostali ... pokial ťa nedoniesol bocian..
radšej sa venuj škole,...
Ano, mám 172 cm :) Dnes už sú deti vyššie ako bývali... a je to uplne v pohode výška...
jzs mas len 14 do 17 ti narastu take pevne ze ani nebudes pamatat ze si mala male.
Soery ale ty musis mat dost trapny problem a ku tomu tvrde komplexy. Dievca zobud sa ked tot fakt nie je fake tak na chlapa este mas cas ved mas len 14 co chceš? S chlapom do postele? A vyska min tiez nejak nesedi 172 cm pri 14 r? Mala by si sa trochu nad sebou zamyslieť a mat svoje telo tak rada ako si sa narodila. Bud rada ze nemas C ci D ja mam tiez len A a co som rada ze mozem spat na bruchu ze mi cicky nezavadzaju pri robote a neboj sa moj partner ma tiez rad moje male cicky ako tie velke visiace balóniky. Takze otvor oci zobud sa zamysli sa nad sebou a nestaraj sa o tie tvoje hore ;)