Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zlá výchova / kamaráti

Príspevok v téme: Zlá výchova / kamaráti
pali.

Snáď mi budete vedieť pomôcť, mám dlhodobý problém, ktorý začal zrejme zlou výchovou mojich rodičov. Ako malému decku mi zakazovali kamarátov, nepúštali ma hrať sa s inými deťmi na ulicu aj keď som veľmi chcel a tak nejak som sa detstvom pretĺkal sám zavretý doma a na život bez kamarátov som si zvykol.

Neviem prečo to tak je nikdy mi na to nevedeli odpovedať a dnes im to veľmi vyčítam, no a môj problém je v tom, že touto výchovou som nikdy nemal nijakých kamarátov ani som neni zvyknutý nejakých mať ak nerátam spolužiakov zo strednej, ktorí sa rozpŕchli kade tade a žijú si už vlastné a nejaký „kamarát“ zo strednej ich nezaujíma a pritom mi tak veľmi chýba si s niekym pokecať pretože sa vnímam aj napriek tej výchove akú som mal ako veselý a spoločenský typ chalana, ktorý rád rozpráva len sa trošku hanbím toho prvého kroku a nemám s kým niekam ísť, jediný kamarát ktorého mám je spolužiak na výške a ten býva na opačnom konci slovenska. Čo mám robiť, kam mimo školy ísť? Neviem si predstaviť, že by som šiel niekam von a na ulici otravoval cudzích ľudí či si nejdú pokecať :-D Prosím vás ale skúste sa naozaj vžiť do kože človeka ktorý naozaj nemá žiadnych kamarátov, kam by ste ich šli hľadať na mojom mieste?

ANGEL-DEMON

pali jedna vec je ze som silna osobnost a kedze "vsetko zle je na niečo dobré..." aspon sa neviažem na ludí, viem vydržať aj sama so sebou, no a od 22 zijem sama, takze to že nemám kamosky je moj najmenší problem... najprv práca, vyplatit šeky,.. a potom všetko ostatné...

pali.

A ako si sa s tým vysporiadala? Ak nevadí, že sa pýtam. Ja mám momentálne 21 rokov rodičia ma už doma nedržia lenže čo mám z toho keď ma do 18tky väznili doma každého kamaráta mi zatrhli vyhrážali sa mi kadečím a ja som si za ten čas nijaké vlastné pevné zázemie kamarátov nemal možnosť vytvoriť a teraz mi to veľmi chýba.

ANGEL-DEMON

wuaw... presne toto som mala aj ja, ked ma volala spoluziacka na zakladnej k nej domov,... mama mi zakazala, ze nikam nepojdem! ze nebudem nikoho otravovat! rovnako si nezelaju aby som ja vodila k nam domov sudzich ludí! kamoška ktoru mama "mohla" ked uz vosla do puberty, zacala chodit do baru, na kolu s partiou,..po večeroch samozrejme ze mna pušťat nechceli, tak som o nu prisla,...pochopitelne radsej s nimi trávila čas, ako v mojej detskej izbe....mala som sice jedneho kamoša s ktorým som behala po vonku občas,..bicyklovať sa, alebo sme sa prechádzali po okolí a kecali.. no aj za to bol hriech