Je tomu nieco vyse tyzdna a priatel laicky povedane usiel zo vztahu.Pocas fungovaniu vo vztahu sa dal do pozicie obetaveho pomocnika v domacnosti a s inymi mojimi vecami....pred tym tyzdnom akokeby mu preplo..a prestalo ho vsetko bavit ja myslim ze aj koli jeho financnym problemom ale toje jedno..som zufala zazivam situacie sama so sebou ze nevladzem..neviem si zvyknut ze som sama..moj problem je ze som bola na neho prilis psychicky naviazanaaa...Pomocc ako si mam sama s tymto pomoct??? ke je uz koniec
Koniec 6 rocneho vztahu
To najpodstatnejsie z toho, co ftt napisala, si uplne odignorovala. Prvy a klucovy krok, 70% uspechu - prepusti ho v dusi, prestan ho vnimat ako "svojho".
môj priatel skončil vyše trojročný vzťah len tak aj to len písomne. .. Mali sme hadky, horśie obdobie ale poslednú dobu sme sa nehadali, smiali sa veľa a aj tak sa mi začal vyhybat , nemal čas na mňa a nakoniec oznámil, že lepšie by bolo ukončiť to.. môj pokus o osobne stretnutie odmietol...
nie je to moj muz ale bo to priatel
typický slovenský chlap ujde bez slova serie na decká lebo chudáčik nezvláda svoje problémy... čo všetko musí zvládnuť žena to už ale nikoho nezaujíma... nemam slov na mužov....
Nechal ta aj s detmi? Hadam sa len vrati, hcel by stratit kontakt s detmi? Ak ano, tak to je naozaj cudny chlap....
robim nieco tvorive ale ani to mi nepomaha...deti odidu prec a ja som velakrat sama...vycitam sama sebe preco som sa na neho tak naviazala...jemu stacia modlidli 2-3x denne a je v pokoji alebo ma tak nelubil...za tych 6rokov sme sa rozchadzali a davali dokopy aj 10x vacsinou som ja urobila prvy krok...aj teraz viem ze kebyze ho zavolam on by prisiel...ale ja uz nechcem zliepat nieco co je uz davno rozbite...
Niekomu to trva pol roka, niekomu rok, niekomu aj dva....
Zjemnit sa to da len tym, ze ho prepustis v dusi, zeho uz nebudes povazovat za svojho a budes sa niecim zamestnavat, najlepsie nejakou fyzickou namahou, pri ktorej nebudes moct prilis rozmyslat.
Alebo mozes robit nieco tvorive, co ta nakoniec potesi, ze si to dokazala. Kamaratka piekla kolace a pozyvala kamaratky a kamaratov....
Čo presne chceš vedieť ? :-) Ja som na rozchody po dlhom chodení odborník :-D