Zdravim, co moze byt, ale stava sa to ked dlhsie lezim(napr. Rano ked vstanem) ale aj cez den, no....vstanem a v ociach sa mi zacne nieco robit, ide to postupne az nakoniec skoro nic nevidim a toci sa mi hlava (a trva to par sekund)....poradite niekto?
Oci
imho je to nizky krvny tlak.... podla mna to absolutnen neni nic vazne ak je to len pri vstani...
treba ist na neurologiu
To ani niesu rychle pohyby, normalne vstanem, chvilu nic a zrazu sa to stane...je to neprijemny pocit, a niekedy zase vstanem a idem sa pozriet z okna a mam pocit na odpadnutie, z nicoho nic sa mi zacne tocit hlava a musim sa aj na chvilu opriet o okno..uplne na odpadnutie...ale to uz nema nic spolocne s ocami...
moze byt nizky krvny tlak, a z tym spojene "rychle" zmenenie polohy lah / stoj.. alebo aj zohnutie a vyrovnanie co nerobi dobroty.. ak je to krvny tlak tak treba s tym opatrne,, pomalsi pohyby a ked z postele tak najprv si sadnut na chvilu az potom sa postavit..
Nedavno som nevidel vobec nic...a bolo to dobrych 30sekund, uz som si myslel ze sa to ani nenapravy.... Tak neviem co to moze byt
a neni to len o tom ze sa ti nenapumpuje krv do mozgu?? ja to mavam tiez niekedy v lete ked dlho lezim a rychlo sa postavim..
Musite ist k lekarovi, moze to byt vazny neurologicky problem. Necakajte.