Kvalitné probiotiká / prebiotiká

Príspevok v téme: Kvalitné probiotiká / prebiotiká
Verba

Dobrý deň potreboval by som radu na kvalitné probiotiká a prebiotiká vela dobreho som sa dopočul o Colostrum ...
Colostrum sa berie ako probiotikum/prebiotikum ? alebo s colostrom mam uzivať aj probiotiká / prebiotiká ...?

Colostrum značku mam vybratú ale probiotiká a prebiotiká vobec lebo viem ako aj kvalitne tvariace sa probiotika nemaju ziadny učinok

dakujem za odpoveď

martaMarta

za mna urcite probioticus premium od genericy - lebo co je dolezite, garantuje pocet bakterii do konca expiracie, takze sa pocas liecby dostanu vsetky do tela, co vlastne mozete aj sami vidiet, ci vam probiotika zaberaju alebo nie :)

SadP

Este kvalitne prebiotikum vam poradim. Malokto to pozna. Vola sa to Larch. Je to nieco ako inulin, len lepsie.

Cely nazov je Larch Arabinogalactan.

www.youtube.com

Okrem toho, ze to posobi ako prebiotikum, aj priamo to zlepsuje cinnost imunitneho systemu, zaroven si to mozete zaratat do celkoveho prijmu vlakniny. Spolu s kolostrom a probiotikami s Biotrack technologiou, to funguje ako synergia, velmi dobre. Odporucam vyskusat.

Na amazone alebo swansone, dajte vyhladavat cely ten nazov Larch Arabinogalactan, a najde vam 8.8oz (250g) prasok za cca 15-20$. Oplati sa. Odporucujem.
S tymi probiotikami co som poradil, a Colostrum praskove, napriklad Symbiotics (tiez na amazone), takych 5-6 gramov denne. (v casoch zataze, chripok aj 10 gramov, nalacno, v napoji).

SadP

ten amazon skus .de alebo co.uk
technologia sa vola BioTract. Ale netvrdim, ze je jedina, mozno ine firmy maju patentovane ine.

Colostrum, neviem ktore mas z tej stranky. Je ich tam viac.
Chcem to porovnat cenovo s tym, ktore by som kupoval ja (To je Symbiotics praskove colostrum, najdes tiez na amazone)

O tom ze do 6 alebo 4 hodin, som pocul, ale neviem, kde lezi pravda, vacsinou su o hodne drahsie, vobec neviem zistit, o kolko su kvalitnejsie a ci vobec. Ale jedno take som nasiel na amazone, ze do 4 hodin, a bolo 2x drahsie nez Symbiotics. Otazne je, ci nieje lepsie uzit 2x viac toho lacnejsieho a je to za tu istu cenu.

gastanko2016

ja užívam probiotiká iba pri chorobe a aj to sa snažím prijímať čo najviac prírodných probiotík. Pijem zakysanku a robievam si nátierky z bryndze.

tmv

To by ti mal SadP poradit, amazon ma este anglicku stranku, aj nemecku, skus tie. Mne naturopatka poradila brat probiotika Bio-Kult, kupis ich v lekarni.

Verba

Snazil som sa teraz objednat tie probiotika cez amazon ale neako mi to nechce ist , to bude asi tym ze lieky z usa nejdu odoslat na slovensko že ? Lebo ked som skusil poslat napriklad knihu tak to išlo vpohode takze co teraz ? :)