Pekny vecer. Mame 2 rocneho jorksir teriera ktory odmieta jest granule uz vyse mesiaca. Problem je ten ze moja svokra ho naucila jest sladke pokrmy ci uz kolace alebo buchty pripadne torty a vsetko co obsahuje cokoladu a podla mna robi hlupost pretoze pes ma predsa jest granule a obcas aj maso. A z toho dovodu kedze sa pes naucil jest sladke tak teraz odmieta granule. Pred par dnami mal problem s vyprazdnovanim a aj to si myslim ze bolo zapricinene kolacom kde bola cokolada a psov vraj cokolada zapeka sli sme k doktorovi a ten mu dal injekciu ktora zabrala ibaze teraz je problem to jedenie. Sem tam sa stane ze sa po jedle aj vyvracia. Dnes mal na veceru vareny parok ani ten nezjedol a prisiel si pytat ku mne a mojmu partnerovi kolac. Neviem ci je to iba ze si zvykol na sladke alebo ma problem so zaludkom. To zvracanie nebyva caste len sem tam. Mate doma yorksira a vedeli by ste poradit? Dakujem.
Jorksir terier odmieta jest granule
ja mám yorkiho a roky odmieta jesť granulky...tak jej varíme kuracie alebo hovadzie maská s prílohami ( cestoviny, ryža, ovs.vločky, mrkva, var.zemiaky ) toto má na obedy...na večere má kapsičky, paštétky pre psov ale aj detskú šunku a pod...popri to občas tyčinky, sušené maská, slaninu pre psov a pod..
roky sa takto krmime...ak by som jej dala granule, radšej umrie od hladu...
je to naše zlatíčko, tak čo by sme pre nu neurobili..
navrhujem aby si ráno nachystala na stôl na tanieriky na celý deň jedlo pre psíka ( ranajky, obed, večeru ) a svokra nech iba podá...nič pomimo
ale ak odmieta granulky tak vynechaj a nahraď teda tým vareným jedlom, aby neschudol a neochorel
držím palce drobčekovi :)
Tak jej to treba povedat resp vysvetlit ved toho psa pomaly a iste zabija! Ved ako som uz pisala pes nie je domace praca!
schayleen- je to ich pes. presnejsie kupil si ho moj Partner. on je tiez nazoru ze ma jest iba granule ale bohuzial aj take byvaju svokricky. prilis starostlive a zabudaju na zdravie svojho psa.
Asi musíš psa zobrať niekde na dovolenku so sebou a tam budeš mať priestor ho naučiť žrať granule.
Ked je to tvoj pes tak konecne zober zodpovednosť za osa do vlastnych ruk kde je ten problém? Vsak obe ste dospele a mozes jej to vysvetliť a nenechaj aby bola so psom v kontakte a konec debaty
Ibaze tu je ten problem ze mojej svokre nemozno vysvetlit ze takto si moze psa zabit. Krmi ho tym nadalej.
Vyzvracal sa ked mu moja svokra dala zjest varene vajce.
Vazeni zrejme neviete citat. Ja som pisala ze moja svokra ho naucila na sladke nie ja. A ano suhlasim s vasimi prispevkami urcite takato strava nieje vhodna pre psa.
Krtecek ziadne hrozno a hrozienka nevidis post pod tebou??? Citanie je umenie
Daj mu namiesto granul, bud hrozno alebo hrozienka- upozornujem ale , nemusi to vobec dobre dopadnut. Zdochne... :D