Ahojte, potrebovala by som počuť nejaké postrehy, prípadne Vaše skúsenosti. V priebehu 3 rokov beriem už druhú antikoncepciu. Stáva sa mi, že sa cítim strašne unavená, dokonca taká unavená, že nezvládnem ráno prejsť na stanicu, ktorá je asi 20 min od môjho bydliska. Točí sa mi hlava, mám návaly tepla, pocit akoby som bola ,,mimo reality,,..zvláštne psychické pocity...navštívila som obvodnú lekárku, krv mám v poriadku. Povedala mi, že to môže byť zo stresu (som študentka, v škole toho nie je síce málo, ale nikdy som na stres takto nereagovala), ale aj z antiky. Už mám o sebe pochybnosti, či som neni hodná návštevy psychiatra. Som na pochybách, či vôbec ísť opäť tabletky meniť za ďalšie. Či sú vôbec moje problémy spôsobené nimi. Čo si myslíte?
Antikoncepcia
su to hormony je mozne ze ti to sposobuje taketo vykyvy
Treba skusit vysadit na chvilu a uvidite ci sa to zlepsi. Samozrejme to treba konzultovat s gynekologickou, ale zavazny problem preco nevysadit antikoncepciu by nemal byt.
rychlo ich vysad moze to byt naozaj nebezpecne! davaj si bacha a utekaj za gynekologom
Ahoj urcite to je z hormonalnej antikoncepcie.Ja som brala rozne druhy vzdy najnovsiu antikoncepciu original liecivo nie generikum a mala som podobne stavy,dokonca trpnutie ust pri strese, namyslala som si nerealne veci bola som podozrievava agresivna sex na bode mrazu.A nohy citila som strasnu tazobu nevladala som chodit dlhsie peso pocit ako olovene vodou naliate nohy inak krvne testy ok, aj na zrazanlivost boli v poriadku.Akonahle som vysadila tak hned akoby mi dal niekto dole okovy z noch proste uplne lahke nohy som mala, nezadychavala som sa do kopca.Tolko mojich poznatkov.Ak sa da neber hormony.