Mám malé prsia!

Príspevok v téme: Mám malé prsia!
petruska573

Ahoj! Mám taký jeden problém: mám 14 rokov a chodím do 9. triedy a nemám skoro ŽIADNE prsia (mám AA)! Proste už asi 1 rok mám z toho depky a hrozne sa hanbím všade, proste nikde sa nevyzliekam, nerada chodím na kúpaliská (teda budme nerada chodiť..), a len sa pozerám ako sa ostatné dievčatá chvália svojimi hrudmi...Ešte som nemala menštruáciu, pretože moja mama ju mala až v 15-tich. Som celkom chudá, vážim 50 kg a meriam 172 cm. Ja sa bojím že vôbec nebudem mať prsia, pri tom moja mama ma B.čka, moja teta tiež. doktorka mi povedala že mám ešte čas a aj mi povedala, že veľké prsia asi nebudem mať... Stále len dúfam, že po menštrúacii sa mi zväčšia, aj moja sestra mladšia ma väčšie než ja... Ja sa len bojím, že má žiadny chalan nebude chcieť pretože ešte som žiadneho nemala (v dnešnej dobe už má každý frajera)... hrozne sa mi znížilo sebavedomie kvôli tomu... Prosím Vás mohol by mi niekto poradiť? Je to normálne? Narastú mi vôbec prsia (a po menštrúacii sa mi zvacsia)? Ďakujem.

hahaja

Máš len 14 rokov :) podľa mňa pred a keď dostaneš svoju prvú menštruáciu tak sa všetko zmení. Lebo ak má každý v tvojej rodine prsia, je len malá šanca že ty nebudeš mať, takých žien je na svete málo :) Neboj sa, možno ešte všetkých predbehneš!

Dida_16

Celebrita facebooková :) je pekné že máš svoj názor ale chúďa túto dievčinu iba deptáš :( predsa puberta je krásne obdobie... prvé lásky, užívanie si s priateľmi a proste :D musím povedať že ho milujem ♡ lebo potom už bude dospelá a mladosť nevráti naspäť :) tu budem o tomto kecať keď mám iba 16 :D ale proste netočí sa všetko okolo pŕs :D proste každý človek má iné prednosti. Niekto postavu a niekto charakter... treba sa len pohybovať v správnej spoločnosti a nevšímať si ludí ktorí ti iba závidia alebo sa ti vysmievajú za to že ty nie si "perfektná" ako oni :) toto obdobie je naozaj krásne :) proste baví ma zažiť všetko prvýkrát zo sveta dospelích :) a hlavne sa treba na svet pozerať aj trošku s optimizmom lebo by sa človek zbláznil a hlavne sa treba tešiť z maličkostí a nie sa zaoberať iba tým že nemám prsia :) mám to aj výhody chalani nám pozerajú do očí a hlavne nás majú radi preto aké sme a nie čo máme pod tričkom :) Prajem pekný večer :)

celebrita facebooková

Ja som mala v tvojom veku to isté. Odvtedy uplnulo 21 rokov a mám to dodnes rovnaké. Nemám tam nič. Každý rok sme na ZŠ museli ísť na prehliadku k školskej doktorke. Ona si nás potom volala po jednom do miestnosti. Tam sme sa museli pred ňou vyzliecť úplne donaha. Z mojej telesnej vady mala len srandu a prču :) Bavila sa ona, bavila som sa aj ja, no a čo? :) Ale, že by mi poradila, pomohla nejako, tak to nie... Mala som skoro 15, kedˇ som tak bola naposledy u nej. Potom na strednej sa už nechodilo. Viacerí lekári to videli, nikto nič. Vieš, koľko mám rokov? 35. Kedˇ mi doteraz cecky rásť nezačali, tak už ani nezačnú. Či mi veríš, či nie, nikdy som kvôli tomu nevyronila ani slzu. Je mi to jedno. Ja sa nemám za čo hanbiť, nech sa hanbí príroda, že mi nenadelila. Dá sa ísť na plastiku, ale ja to nechcem. Nechcem cudzie teleso v organizme. Nechcem riskovať, že napríklad pri transfúzii dostanem nakazenú krv a vôbec, pri každej operácii je človek na hranici medzi životom a smrťou... nestojím o získanie krásy za cenu rizika poškodenia alebo zničenia zdravia. V puberte som si začala cecky vypchávať a robím to tak dodnes. Ja nepotrebujem na vypchatú podprdu nabaliť chlapov. Ja proste len nechcem, aby sa odo mňa ľudia na ulici s hnusom odvracali, že ako to vyzerám. Preto si vypchávam a aj si budem. Aj plavky si vypchám. Chlapa nechcem tak, či tak žiadneho a viem, že by som nechcela, ani keby som mala ceciská velikánske ako Lolo Ferrari. Tak pre koho si ich mám dať robiť? Pre seba to nepotrebujem a chlapa nechcem, takže: "Vypchám si a j.....m na svet!!!" Kedˇ ťa to trápi, že kvôli tomu aj plačeš, tak potom ti nezostáva iné, len počkať do 18 a ísť na plastiku. Prípadne v 18 kamsi do zahraničia za slušným zárobkom a na plastiku až v 20. Ako chceš. Každopádne budeš mať smutnú pubertu, ale verím, že si dosť silná a tých pár rokov prežiješ. Toto totiž psychicky slabej žene osud nenadelí, ale len silnej, ktorá to dokáže statočne znášať. Pomysli si, že už len 4 roky a pôjdeš na plastiku. Aspoň tá myšlienka nech ťa povzbudí, že len puberta je zlá, ale dospelosť už bude lepšia a oveľa krajšia.

herr

Nič si z toho nerob!! Ja budem mať v novembri 15 a nemám ani len AA (ešte 1-2cm na obvode mi chýba do AA :D) tiež mi vadí že ich mám až také malé ale aspoň viem že keď ma niekto bude chcieť tak to nieje kvôli veľkosti ceciek :D kramy mám od septembra 2015 takže ber to pozitívne :) nerieš to a buď sama sebou!!!

Dida_16

Ahoj Petruška :) rok dozadu som mala aj ja takéto mindráky z toho že nemám prsia. Menštruáciu som dostala mesiac pred 16 (cez letné prázdniny) a ako prišla menštruácia tak prsia rastú :) mám také šikovné Ačka na moju postavu a ešte stále rastú :) aj mne sa smiali ale brala som to športovo ;) to sú ešte hlúpe deti :) vetu všetko má svoj čas som neznášala keď som sem písala ale naozaj je to tak, uvidíš ako prídeš na strednú tak sa zmenia veci a chalani budú ešte aj slintať za tebou :) ja som cez letné prázdniny trošku zmenila svoj vzhľad (špirála, upravené obočie a ideš :) hlavne so zdravým rozumom nie tie čudá čo sa teraz "nosia")a tým som si aj viacej začala veriť a ani som sa nenazdala a už som ich aj ja musela odháňať :D a never tomu že každý je zadaný v posledných mesiacoch som pochopila že to nie je len o super fotkách a ozdobou do spoločnosti ;) je milé že ťa má niekto rád ale so vzťahom prichádza aj delenie času, robenie kompromisov a tak :) ale odbočila som :) proste aj ja som mala také problémy aj teraz keď sa pozriem tak si poviem a čo ja prečo nemám aj ja také :) ale ako to príde tak to aj odíde... Aj teraz mám také prsia že no niečo tam vidím :D ale tak určite máš pekné nohy, si štíhla alebo máš fajn zadok :D aj oči, husté vlásky :)(nie... nie som lezba :D) proste sa sústreď na svoje iné prednosti a zvýrazni ich :) Ja som len chcela že si možno prídeš že máš jedina také problémy ale je ná viacej :D dúfam že som ťa aspoň trošku podporila a potešila, lebo viem aká rada som bola že som sa mohla poradiť/posťažovať sa osobe ktorá má také isté "problémy" :D

ivka113

Ahoj,

rozumiem, že v tomto veku sa ti to môže zdať veľmi dôležité, ale ver mi, malé prsia zďaleka nie sú nevýhodou!! To skôr naopak, ver mi, že tie, ktoré sa teraz chvália veľkými kozami, ti budú v dospelosti ticho závidieť, keďže čím väčšie číslo, tým viac trpí chrbtica. A myslím, že nechceš, aby ťa chlapci obdivovali len pre prsia, či? Sú naozaj dôležitejšie veci...

Čo sa týka toho, že sa bojíš, že si chlapca nenájdeš, neboj sa, nájdeš, a takého, čo nebude chcieť len tvoje prsia, ale teba ako osobu, takže ďalší plus pre teba :) A ak si chceš chlapca naozaj nájsť, tak určite si nebudú hľadať zakomplexovanú smutnú dievčinu, ktorá nerieši nič iné, len veľkosť košíčkov, ale veselé dievča, s ktorým sa budú dobre cítiť, takže pokiaľ budeš takáto, nebudeš mať žiaden problém.

A čo sa týka posledného tvojho argumentu - v dnešnej dobe má každý frajera, len ťa pekne poprosím, nehľadaj si frajera len preto, lebo ho ma každý, lebo je taká móda, a tak podobne. Maj frajera vtedy, keď sa na to budeš cítiť, keď budeš mať nejakého naozaj rada, a ktorý ta nebude chcieť len preto, ako vyzeráš, ale ktorý ťa bude mať naozaj rád.

Takže suma sumarum, je možné, že ti prsia ešte narastú, ale aj keď nie, neupadni prosím ťa kvôli tomu do depresie, buď stále veselé, dobré a milé dievča, a chlapci sa za tebou budú len tak hrnúť.

Shayleen

Kejca, kajuska, leni - 1 osoba

Jedno ti poviem adminovia vdaka tvojej IP zistia ze ty pises pod viacerymi nickmi ja som od teraz registrovana a väcsina ma uz na tejto stránke pozns takze nie ze bude tebe zle. Ako vidím nudis sa co budes robit cez prázdniny?