V starsich muzoch hladam otca

Príspevok v téme: V starsich muzoch hladam otca
Renesmee

Ahojte..z nadpisu ste uz asi vycitali o com bude tato tema...V zivote som nemala dobry vztah s otcom...v 15 som sa prvy krat " zalubila" do muza, kt.mohol mat najmenej 35 r...bola to cista laska, nic sexualne, bazila som po pohladeniach....a potom prisli dalsie vztahy...jeden mal 35, druhy 38... Viac nez o 15 rokov rozdiel...lenze ja si nemozem pomoct...stale sa citim ako to dievcatko, ktore potrebuje objat, schulit sa pri niekom, citit sa chranena a v bezpeci..a to som pri mojom rocniku nikdy nemala..:( ...taktiez som velmi poslusna vo vztahu a starsieho partrnera beriem ako mensiu autoritu..hlavme si vyberam inteligentnejsich zrelych muzov...co vsetko by som dala za taku cistu lasku....moj rocnik posielam kade lahsie..nechcem, ale musim..myslite, ze sa to niekedy zmeni, alebo co mam robit....?

DivnaDoba

No snad tvojich rodicov neporazi ked im predstavis ''trosku'' starsieho chalana. Pametam ked som na skype volala s kamaratom a pridal tam svojho 27rocneho kamosa a ten na mna povedal ''hmm mlade masko''. Podla mna takym ide iba o sex lebo dobre vedia ze taki vztah by nemohol fungovat a aj ostatnym ludom by to bolo divne

blueberryNN

Ak manzelstvo nefunguje, tak to riesim alebo ukoncim. Nie taham do toho tretiu osobu. Aj ja som bola v pozicii, ze som bola presne ako ony zamilovana do zenateho a starsieho, on do mna, stacilo mi povedat "ano" na to, aby sme si spolu zacali, ale nemohla som, ja tu zodpovednost za vlastne skutky na seba zobrat dokazem. To, ze to robi vacsina ludi inak, neznamena, ze to je spravne.

ANGEL-DEMON

blueberyyNN lenže chyba nie je v tych ženach že "odtrhli otca od rodiny" lebo keby jeho manželstvo fungovalo, keby lubil svoju ženu, tak by k niečomu takemu nedoslo...

blueberryNN

Ona uz je pravdepodobne davno dospela. Vela mojich kamaratok ma partnerov vo veku nasich otcov alebo dokonca este o dost starsich. Vsetkym chybala pozornost a starostlivost zo strany otca. Niektore si toho sucasneho partnera ukradli od ich uz existujucich rodin, ze sa kvoli nim ten muz rozviedol a opustil prvu manzelku a deti. Zivot nie je dokonaly. Najdi si starsieho, ktory je volny, a nevidim problem. Snaz sa neublizit nevinnym.

Mesačný princ

Ako keby som to nezažil tak ti nenapíšem, ale je to proti mojim návodom. tiež sa mi niečo podobné stalo, že sa do mňa zamilovalo 15 ročné dievča ale som si pripadal ako keby som mal dcéru a bolo to celé také divné.

Neviem, ale chlap, ktorý má ešte štipku ,,zdravého rozumu,, by do takéhoto vzťahu nešiel. Vidím to len z môjho pohľadu a vlastnej skúsenosti ale čo ak by ti niečo podobné ublížilo a ubližuje a teraz si to neuvedomuješ? A v dospelosti si nebudeš vedieť nájsť partnera?
Stať sa môže čokoľvek, takže ja by som bol na tvojom mieste opatrný!

Inak tú dievčinu mám veľmi rád a sme dobrí kamaráti, ale to len tak na okraj.

dávaj si pozor

ANGEL-DEMON

ja som tiež na starších ale nemám s tým žiaden problém...
ono to má aj logiku že žena chce partnera, chlapa, ktory ju ochrani, o ktoreho sa moze opriet je jej oporou,..čo by si robila s deckom po tvojom boku..? chlapci dospievaju o čosi, povedala by som že o vela rokov neskor... kym ja som samostatná, žijem sama, moji rovesníci-chlapci, väčšina žije s rodičmi, celu vyplatu prepiju cez vikendy, pridu domov, maminka navarila, oprala,...o nič sa nemusia starať... no o čom sa s takým baviť.. ale taký starší chlap, ktorý má už niečo odžité, vie čo chce, vie sa o seba postarať,...

Monikaa22

Každá žena hľadá tieto vlastnosti ...
A áno aj zlý vzťah s otcom ovplyvňuje ďalšie partnerské vzťahy...
Ale ak ti ten vek vyhovuje tak netreba riešiť ... Každý preferuje niečo iné a na názory ostatných kašli ;-)

thesame

Ahoj :)

Presne aj ja to tak mam :) pacia sa mi omnoho starsi, skusenejsi a zreli muzi. Tiez som nemala/nemam dobry vztah s otcom. U mna tento jav zosilnel ked som sa sialene zalubila do sofera autobusu a trva to uz 2 roky. Je odomna velmi starsi. Ja mam 18, on ku 50-tke.

neviem11111

same od seba sa to zrejme nezmeni. vztahy s rodicmi zasadne ovplyvnuju to, akych partnerov si vyberame. mozes skusit zajst k psychologicke. a kde je vlastne problem, ti muzi o teba nemaju zaujem? pretoze vela zien vyhladava starsich partnerov, pokial to klape, tak nevidim problem