Môj najdlhší vzťah trval ani nie mesiac. Skončilo to tím že sme spolu malo trávili čas. Už je to vyše roka ako nemam chalana všetky kamošky trávia svoj volný čas s ich priatelmy a ja sa doma nudím a ty čo sa mne páčia buď máju babu alebo sa ich hanbím pl napíšte mi email a ja vám viac napíšem prosím o radu.
Neviem si nájsť chlapca
*nejaki
Alica, vitaj v klube! Presne toto iste sa mi stalo v piatok. Nechapem. Nic urazlive, ziadne vulgarizmy, a zrazu je prispevok fuc. Admini sa zrejme bavia na nas ucet. Vysoko neprofesionalny pristup k mazaniu prispevkov. Asi nejaky studenti gymnazia alebo co.
Nie je mi jasné, prečo bol môj komentár vymazaný???? Nenapísala som predsa nič urážlivé, len že zakladateľka témy je asi nejaká 12-ročná školáčka, ktorá tu rieši svoje "problémy". Asi to tak naozaj bude - nejaké decko sa doma nudí a zakladá takéto témy, a potom už na príspevky nereaguje.
Niektorí sem píšu úplné kraviny a urážajú sa, a tie príspevky nikto nevymazáva. Veľmi zaujímavé.
No, to je tiez dobra rada.
slečna sa doma nudí... tak preto chce chlapca.. a čo takto radšej nejake zaluby,..?
Mala som kamaratku, ktora presne ako ty - mala len zopar kratkodobych vztahov (niekolko mesiacov alebo tyzdnov) a vkuse si nikoho nevedela najst. Velmi sa starala o to, ci dobre vyzera, vzdy sa snazila byt chuda, namalovana, vycesana, oblecena. Ale co s takou zenou ma ten chlap robit? Prebud v sebe skutocny zaujem o druhych ludi, nielen o chlapov. Ked sa s ludmi rozpravas, zaujimaj sa vzdy o to, co robia, kde boli, co si o niecom myslia. Ak cokolvek na ludoch obdivujes, tak im to povedz. Tymto sposobom sa naucis posobit vo vztahu k ludom otvorene a automaticky si vytvarat vztahy s druhymi, lebo ich budes ty sama zaujimat. Neverim, ze tymto sposobom nebudes zaujimat aj chalanov. Prestan sa zameriavat na to, ze si chces nejakeho najst. Zameraj sa na to, ako komunikujes vo vztahu k ludom. Maj rada ludi. Zmeni to tvoje vyzarovanie a potom sa ti zacnu prihovarat aj ked ty sama si ticho.
Mna by zaujimalo kolko mas rokov len tak mimochodom