Moje znamky

Príspevok v téme: Moje znamky
SklamalaSom

Toto su moje znamky. Ide to postupne:
Slovencina
Anglictina (tam mam tri jednotky)
Spanielcina
Matika (tam mam 4)
Informatika
Fyzika
Chemia
Biologia (zajtra z nej odpovedam a ak to nezvladnem preoadnem)
Dejepis
Geografia
Nabozenstvo
Umenie a kultura
-----------------
Som prvacka a nemyslela som si ze gympel bude taky tazky. Velmi ma marzi ze som sklamala a nesnazila sa dostatocne. Zajtrajskom sa moze vsetko skoncit a ja savelmi bojim. Ale viem uz ako sa mam ucit, uz by som bola mudrejsia, ale ja tu odpoved nezvladnem :/ ucila som sa ale budem sa strasne bat. Mam velmi zle znamky, v zivote sa budem mat zle, ani neviem preco sem pisem :(

Źe prepadneś? Z tych znamok mi to teda vobec nie je jasne ale ak nechodis do skoly a flakas sa, tak sa uz necudujem ale to by ta skor vyhodili zo skoly podla mna ako by si mala prepadnut...kazdopadne hamba ta stvorka a ostatne predmety, hm? To su tie päťky? To si tam radšej nedala, čo?

Mary C.

Hlavne to nevzdávaj..daj si sprchu (mne to vždy pomôže) nauč sa a pôjde to...bud pozitívna,vtipkuj spolu s učiteľmi a neboj sa,neprepadneš

daffj

preco si isla na gympel kde sa vyucuju predmety ktore ti zjavne velmi nejdu? kvoli rodicom? mala si ist na taku skolu, na ktorej budu predmety ktore ta budu bavit a ktore sa ti budu lahko ucit..ale ziadna stredna nie je natolko tazka aby si to nedala.. musis sa ucit viac, travit nad tym viac casu, pripadne si najdi niekoho kto ti to vysvetli a douci ta to ak tomu nerozumies na hodinach..zbytocne sa tu deptas, tu ti nikto nepomoze, musis sa to proste naucit..a znamky ake si mala pocas strednej nikoho v buducnosti zaujimat nebudu, a neznamena to, ze sa budes mat v zivote zle..ale ak budes mat takyto postoj tak toho vela nedosiahnes..v prvom rade zmen svoj pristup