Ahojte zaviedla som tuto temu nakolko som strasne narocny zakaznik pri vybere make-upu, tak sa chcem opytat ci mate niektora skusenosti s tymito makeupmi( naozaj skusenosti nie neoverene info a ziadne neobjektivne pozbamky )Chanel- Perfection lumiere, Chanel- Velvet smooth, Givenchy- Mattissime, YSL- Fusion, Shiseido..... Estee Lauder- Double wear light. A hlavne hladam fakt dobry make-up, ktory zvladne zmatnit t-zonu aspon na pol dna, pritom dlho vydrzi v nezmenenom stave, neotiera sa, neni husty, skor tekuty,ma vela odtienov, kryje stredne, a vyzera prirodzene a nerobi masku. Cena- uz mi je jedno len chcem spixa makeup! Neviem sa rozhodnut pre ktory: EL- Vela ludi hovori super vydrz, zmatni, kryje ale vyzera neprirodzene a neni vhodny na denne pouzitie.....Chanel- cele jedna velka dilema total protichodne nazory ked som uz myslela ze Mat lumiere je dokonalost tak ho prestali vyrabat a teraz neviem. Tak napiste .
High end make-upy - drahe makeupy
nedal sa nahrať obrázok, chcela som ti poslať ale ked si dáš ten názov do google tak uvidíš :)
Estee Lauder powder foundation sa to vola :)
Pudrovy EL to je ktory?Hod sem foto ja viem len o tom vysoko krycom Maximum cover v modrej tube, potom double wear v matnej sklenenej flasticke a double wear light stay in place lahsi v tube....
Nemáš začo :) tá maska je blbosť, pokiaľ si toho nedáš na pleť veľa a dobre to roztrieš a budeš mať vhodný odtieň tak žiadny efekt masky mať nebudeš :) ja mám tiež peknú pleť bez vyrážok a nepotrebujem príliš veľa makeupu takže nevidno mi rozdiel či mám alebo nemám makeup. Pred kúpou sa určite poraď s nejakou schopnou predavačkou v parfumérii a nech ti poradí správny odtieň. Ideálne ak to vyskúšaš aj na pleti v predajni. Ten Chanel nie je zlý, ale mne sa po ňom mastí pleť už po 2-3 hodinách. Možno by ti vyhovoval aj ten. Mala som jednu dobu malé šupinky na pleti a EL mi ich príliš zvýraznil a ten Chanel bol vtedy lepší, nebolo ich vidno po nanesení makeupu. A čo sa týka na denné nosenie tak EL je v pohode, v zime som ho nosila na denné nosenie. Teraz na leto veľmi makeupy nemusím a kým ešte nie som opálená tak si dávam púdrový makeup od EL taktiež double wear a je to úžasné. Nekryje síce vyrážky ak sa nejaké objavia, na to použijem korektor a nanesiem púdrový makeup a ten je úplne ľahký a ideálny na jemné - stredné krytie. Kúpila som si k nemu v sephore obrovský štetec s ktorým sa nanáša parádne :) a je to extra rýchle
Jeeej....tak dakujem za odpoved :)...potesilo no a urcite chcem pomenit i starostlivost len nejde to hned...To som rada ze nas skusenosti s tym EL- Double wear....lebo strasne ma laka ale bojim sa aby nebol ako maska lebo mne niako extra silno kryt netreba nemam vyrazky a kedze daktore baby vravia ze je maskoidny a nevhodny na denne nosenie....tak mam dost obavy! A ten perfection lumiere by prave mal tiez drzat dlho dlho a vidis ked kazdy daco ine hovori...tazko to je sa rozhodnut! Lebo chcem efekt taky aby nebolo hned poznat ci mam makeup alebo taku plet...:)...scifi asi
Ahoj, ja som z drogérkovej kozmetiky prešla na high-end kozmetiku a musím povedať, že je to obrovský rozdiel k lepšiemu. Nestačí ti iba kvalitný makeup. Je veľmi potrebné nájsť vhodný krém na tvoju pleť, vďaka ktorému sa ti pleť nebude tak rýchlo mastiť (mala som taký istý problém), ďalej je dosť dôležité mať podkladovú bázu, vďaka ktorej makeup dlhšie vydrží na pleti a potom riešiť aký makeup. Ja som vyskúšala EL double wear a som s ním najspokojnejšia zo všetkých makeupov. Mám aj Chanel perfection lumiere ale po nom sa mi pleť relatívne rýchlo mastí. EL je v pohode, vydrží mi od rána až do večera, ak sa nalíčim ráno, tak mastiť sa mi čelo začne až niekedy okolo 18 večer a stačí to prepúdrovať a si ok :) Čo sa týka nanášania, je veľmi dôležité nájsť vhodný štetec (napr. kabuki nanáša perfektne a nevytvára efekt masky) alebo si makeup naniesť klasickým štetcom na makeup a zapracovať ho do pleti beauty blenderom. Prebytočný makeup hubička odstráni a pleť bude pôsobiť prirodzene a nebudeš tam mať toho príliš :) Musíš skúšať a sama prídes na to, čo ti vyhovuje najviac. Ale do drahšieho makeupu by som na tvojom mieste určite išla, za vyskúšanie to stojí ale musíš zmeniť aj kozmetiku na kvalitnejšiu, ktorá ti pomôže na tú mastnú pleť.