Ahojte...!
Mám 14 rokov 164cm a 53 kg. ...neviem či je to primerana vaha ...ale cítim že niesom ceľkom chudá...čo si myslíte, aká by mala byť primeraná vaha?
Čo si myslite?
Je to v poriadku a keď chceš trochu schudnúť z brucha tak cvič. :) Ale už cvičíš takže ak správne tak sa dostavia výsledky a chudne sa z celého tela.:) Veľa šťastia pri držaní si dobrej váhy a cvičení. :)
Mám také miery že 88-67-90...jediné čo chcem je trochu ubrať na bruchu a stehnách
Ako cvičím pravidelne každý deň a nemám žiadnu dietu len nejem často sladkosti...ja viem že váha sa zdá nízka..ale ja sa chiudo necitim...preto sa pytam čo si myslite:) ako vždy som mala nejak 57kg alle v poslednej dobe cvičím no a ccem sa spytat že či je to takto v poriadku :) ďakujem
Pri výške 164 cm by bolo vhodne mať okolo 60 kg. No ak je to o par kil nižšie - 54 kg, si v norme, teda normalna hmotnosť na tvoj vek. Si ešte vo vývoji, teda pubertálnom období, kedy ešte zrejú v tebe ženské hormony, takže držanie diét nie je vhodné. Skor sa venuj tomu, čo ťa baví.
prečo kraviny? 14 ročná už neni také decko, viem ako to chodí neradím jej zle
fredy...to čo za kraviny tu radíš 14 ročnemu decku...
priber 5 kg a chalani sa o teba potrhajú uvidíš
No máš super váhu, tvoja primeraná váha by mala byť 54 kg. Keď nie si spokojná z tým ako vyzeráš alebo sa cítiš nejako zle alebo tak tak začni jesť zdravšie a trochu viac aktivity, hlavne žiadne diéty, lebo to vážne skončí zle! Ale keď sa cítiš dobre tak nechudni a pokračuj v možno zdravom životnom štýle pretože neviem ako sa stravuješ alebo akú máš fyzickú aktivitu... Ale váhu máš tak či tak dobrú ale nevidela som ťa. Je možné že len tebe sa zdá, že nie si úplne chudá ale pri tom si! no nwm, ale nerob si pre váhu starosti teraz ju máš ideálnu! :)