Hrozne ma ubija moja momentalna situacia .Konecne som mala pocit ze som nasla muza ktory bol stvoreny pre mna. Teraz som vsak kazdy den smutna, nemam motivaciu nic spravit. Ide o to ze sme spolu tri mesiace teraz to bude stvrty co je este malicko..Moj priatel vsak uz teraz robi veci ktore zamilovany chlap nerobi. Povie mi napriklad ze sa uvidime okolo siedmej mozno pred mozno nieco po a je osem on sa mi neozyva je s kamaratmi tak mu nevolam.ako hus necham ho tak...vsak nech sa bavi ..ale ked pride o deviatej nakoniec to ma podla mna od "nieco okolo siedmej" daleko..Keby mi aspon napisal zdrzim sa alebo tak..nie ja cakam jak hus namiesto toho som mohla tolko toho si porobit..toto je jedna z prikladovych situacii..Je ich este mnoho ja neviem napriklad uz teraz mam pocit ze mu idem niekedy na nervy a to mu nic nevicitam alebo.co.neviem ako dalej ci je chyba fakt vo mne
Po troch mesiacoch krach?
Dakujem za nazoory :)
Si na nom zavisla a si prilis submisivna a predposrata. Ano je pako ked sa neozve a nedodrzi slovo, aj ked na druhej strane on zjavne nevedel kedy pride a tak ti to aj povedal.
No ty si hus ked len cakas a nezavolas mu, tipujem ze si mu ani nepovedala ze len cakas a trapis sa...
Zaklad vztahu je komunikacia!
Ty nekomunikujes len sa ticho trapis, on komunikuje blbo a nedostatocne. Vysvetlite si to, povedz mu ze potrebujes vediet presne kedy pride aby si sa podla toho zariadila a hotovo, ziadna veda.
Tu nie je problem, ze by ona na nom visela alebo ze by nemala vlastne zaujmy a vlastny zivot. Ked sa raz dohodnem s kymkolvek (frajer, kamaratka, mama), ze sa stretneme o 7 a ten clovek bez podania akychkolvek sprav pride o 9, tak potom je normalne, ze mu priamo poviem to, co tu zakladatelka napisala nam - ze v tom case mohla mat uplne iny program a ze vlastne zabila 2 hodiny nicim. Mimochodom toto by som nerobila, necakala by som 2 hodiny. Ak by o 7 neprisiel a ak by neprisiel do 7.30 (alebo nejaky rozumny cas, toto je uz maximalna horna hranica), tak by som mu zavolala a spytala sa, ci teda pride alebo nie. A chcela by som vediet presny cas, kedy pride. Ak by odpovedal neurcito, povedala by som, ze to teda dnes rusime a vidime sa zajtra, ale uz v dohodnutom case. Vysvetlila by som mu osobne, ze toto, co robi, je neohladuplne. Aj ked to zrusite 7.30, stratila si vecer a urcite ti to ovplyvni aj naladu. Dohodnute stretnutia sa rusia ovela skor, ako maju zacat. Jednoducho toto je nieco, co sa vo vztahu medzi dvomi ludmi nerobi, nielen v partnerskom vztahu. Ak to nezmeni, je to signal toho, ze prenho az taka dolezita nie si. Urcite by som venovala pozornost aj tomu tvojmu pocitu, ze mu lezies na nervy. Citala som napriklad vysledky vyskumu, v ktorom sa uvadzalo, ze napriklad prevracanie ocami ako reakcia na nieco, co partner robi alebo hovori, je takmer vzdy signal toho, ze vztah sa v buducnosti urcite rozpadne. Nemusi prevracat ocami, staci, ze mu lezies na nervy. Zrejme ty nie si ta jeho osudova zena stvorena prenho. Aj ked tebe on pripada ako ten tvoj osudovy muz. Niekedy to jednoducho nefunguje z obidvoch stran, ale iba z jednej. Kazdopadne ak sa toto nebude dat z jeho strany zmenit, vaz si samu seba aspon ty a nedovol nikomu, aby po tebe slapal. Vies, co tym myslim.
Diplomaticka 15minutovka sa caka?) Tak dako sa to vravi. Ak nepride a nema adekvatny dovod preco meska (havarka pohotovost smrt ai) tak vypadnem tiez von alebo sa stretnem s priatelmi, idem za nimi, alebo si sama urobim program. Lebo takto mu iba da najavo, ze ked caka teraz 2h potom to budu moct byt 3h ai ai. Tak cas je vzacny a zivot iba jeden)
adria, ja som mala jeden 7 rocny vztah a o rozchode som ani nepipla. myslela som to tak, ze nech uz za nou ani nechodi v ten vecer. A tvoja rada, ze si ma urobit vlastny program, mi nie je uplne jasna - ked sa dohodnu, ze k nej pride o siedmej, tak je asi jasne, ze si v tom case neurobi iny program. A on ju necha cakat 2 hodiny jak panko.
perfektná rada ;-) ...Mala som dva vzťahy jeden 8 mesačný a druhý 4 ročný :-D ...najprv som si ich pekne vychovala a toto by mi v žiadnom prípade neurobil ;-) ... presne ako napísala nižšie... po 10 minútach by som mu napísala nech ani chodiť nemusí a keby to urobil ešte raz tak BYE :D s tými záľubami svätá pravda :-)
No ja neviem) Ste take razne dievcata. Az mam z vas strach)) Tie silne reci) A hned tocite o rozchode) To ste s takymto pristupom mali uz zrejme mnoho vztahov) Ja som asi z inej galaxie ci ako))
Mne to skor pride ze si na nom zavisla. Co si aj ty sama neurobis program? Pod aj ty von s kamoskami priatelmi. Zi svoj vlastny zivot. Maj svoje potreby zaujmy zaluby ciele sny. A chod si za nimi. Budes aj ty potom takto vacsmi nedostupnejsia a ziadanejsia. Urobi ti to raz? Tak sa zariad po svojom. Bud viac nezavisla. Nevis tak na nom
to by mi urobil raz... druhykrat by som mu napisala po 10 minutach cakania, ze uz ani chodit nemusi, ze si urobim radsej iny program nez cakanie na jeho vysost...
Ano je bohužial chyba v tebe ;-)
a to v tom že si nechávaš skákať po hlave ;-) a taký vztah dlho nevydrží ;-) .... ak príde o 2 hodiny neskor ako povedal tak mu daj pocitit že ty niesi hus ktorá len sedí a čaká na neho ..... !!!
a daj mu na vedomie že ak sa to ešte raz stane tak sa nanho vykašleš ...a aj tak urob ....lebo ked to robí po troch mesiacoch chodenia tak po roku ťa bude mať doslova totálne na háku .....ked ešte budete spolu ...