Ako si nájsť kamarátky mimo školy a práce

Príspevok v téme: Ako si nájsť kamarátky mimo školy a práce
Danka18

Ahojte :-) To to je otázka iba báb...
Ako si hľadáte nové kamarátky ?
Mám problém s tým že ja keď mám nejakých priateľov tak sú to väčšinou iba chalani ktorý chcú byť so mnou,ktorý ma balia a podobne. Kamaratiek mám len pár a to len zo základnej aj to len jednu takú s ktorou som v užšom kontakte, s ostatnými si niekedy napíšeme a aj to nieje o čom, lebo nemáme spoločné zaľuby ,ciele a tak.
Chcela by som si nájsť viac kamaratiek ale takých čo stoja za to s nimi tráviť čas :-) je s nimi sranda a je to taký kamarátsky vzťah na dlhšie ,niečo čo už stojí za to ,napríklad vybrať sa ako skupinka napr. 5 kamaratiek niekde na dovolenku a tak :-) ........
Lenže môj problém je že nieviem absolutne ako na to :-) Kde spoznať také kamaratky ,aj keď nejaké baby poznám ale príde mi že oni majú svoje kamaratky a príde mi to také že keď im napíšem tak sa budem vtierať :-)
Možno tato prosba bude vyzerať zúfalo a trápne :-) (asi aj je) :-D
Mohli by ste mi dať nejaké rady ako ste napríklad vy prišli k takým tým svojím kamarátkam ktoré by ste za nič nevymenili a ste spolu stále a máte tie najkrajšie ,najvtipnejšie zážitky ? :-)

ANGEL-DEMON

tak ja mam tiež len jednu kamošku ktorá mi je ako sestra, je to moja bývala kolegyna, kamošíme sa už asi 5 rokov, navštevujeme sa, chodíme si sadnúť, len je odo mna staršia, že by mi aj mamou mohla byť :-) ..čo už ked s rovesníčkami si nerozumiem... ale nejak tragicky to neberiem.... inak mám tiež asi viac kamošov,.. tiež občas ideme von, sa prejsť, pokecať, sadnúť si niekam... dnes je tažko s kamarátstvami v dnešnej uponáhlanej dobe...