Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hladam zenu na vztah..od 25...

Messje

Co je zufale na tom ked niekto napise ...najdem ta?
Simon,uz ti to tu napísali dole.Urob tak a nezufaj.Nemusis byt pekny,nie vsetky sme aj my pekne.Pre mna pekny nemusis byt a pre inu Áno.
Tak ako aj tebe sa nepaci kazda ktora prejde okolo.
Drzim palce pri hľadaní

Monikaa22

Mne to zúfalo znelo :-D ale každý ma iný "prah" toho čo berie za zúfalé :-) ...
Myslela som to tak že ak bude naopak znieť menej dostupný tak sa mu zadarí :-D ...jedna z rád Michala Kopeckého :-D ...
Ale isto :-D daj naňho ,on je v tomto BOH :D
Mňa na tieto jeho rady zbalil môj bývalý :-D a vďaka tým veciam som ho považovala tiež za Boha :D :D ....až kým so neprišla na to že všetko vedel iba z tých jeho videí a článkov :D ....ale na to by som ani neprišla keby mi o tom sám nepovedal :D (ked už sme boli velmi dobrý kamarati a mali obidvaja iný vzťah :D
a mimochodom :D tiež nebol nejaký model :D ..chudý,vysoký, dlhý nos :D :D :D no .....nie model :D :D

lolinka

Daj si inzerát napr. na zoznamka sk a daj si tam aj fotku, ozvu sa ti len také, ktoré zaujmeš. Ale hlavne napíš niečo o sebe, lebo keď napíšeš len hľadám ženu od 25 rokov a inak nič tak sa ti neozve nikto a nebude to pre tvoj vzhľad

adr1a.

Monika. Ty asi nevies co je zufalstvo)) A ako znie zufaly inzerat) Tento ma od toho daleko....

Praveze inzerat je fajn, len nenapisal nic o sebe. Aspon lokalitu odkial je, ak nie sever zapad vychod juh tak aspon krajske okresne mesto. Dalej. Neudal si svoj vek. Sice vieme ze by mala mat dotycna zena od 25r ale kde je strop?) Zas ak si 30tnik ai nech sa ti iste rocniky radsej ani neunuvaju odpisovat reagovat. A potom, nebolo by odveci nieco o sebe napisat prezradit, aby vas aj nieco mohlo spajat. Kultura umenie sport turistika knihy filmy hudba tanec ai zaluby zaujmy konicky viera charakteristika ai)
Tak tento portal moc na zoznamovanie zrovna nie je ale ked ten hore da tak aj motyka vystreli))
A par chlapov je tu faajn aj ked su zadani))
Zas zien bab je tu viac, tak mozno sa mu postasti) A uz na zaver posledny postreh. Vytvor si hoc/aky mail len pre tento ucel aby sa ti tie dotycne mohli nan ozvat.

lolinka

nemyslím, že znie zúfalo, ale toto nie je zoznamka a okrem toho nenapísal vôbec nič o sebe. Takže treba skúsiť inde a trocha sa rozpísať.

Monikaa22

Takýmto spôsobom zaručujem že nie :-) Znieš neskutočne zúfalo a to nás ženy BRUTALNE ani si nevieš predstaviť ako veľmi nás to odrádza :-) skús pravý opak (nevyzerať zúfalo)
Poradím ti obráť sa na články Michala Kopeckého :-)
A ak nevyzeráš ako nejaký škrt :D tak určite zaboduješ a nájdeš tú svoju princeznú :-)