Hladam zenu na vztah..od 25...

lolinka

No ak si tam napíšeš "som bohatý" tak ti napíšu len zlatokopky, ale žiadna normálna žena ti na toto reagovať nebude. ak chceš pekný vzťah s citovo založenou ženou, tak toto tam určite nepíš.

Mesačný princ

Nezabudni do toho inzerátu napísať, že máš veľa peňazí a nemáš žiadny problém.

Okamžite si nejakú ženu nájdeš...alebo ona teba :D

ANGEL-DEMON

a dalsia vec, prečo nenapises ty nejakej?? lebo ja napriklad inzerát by som si dala ale ja by som na nejaky asi nereagovala,..kedze sa hanbím :-D ja čakám že mna chlap osloví...

ANGEL-DEMON

skús si dať inzerát na zoznemke, kde napíšeš svoje záluby:
Napríklad:
Ahoj volám sa Peter mám 30 rokov, pochádzam z Košíc, rád chodím na prechádzky do prírody, hrávam futbal, nepijem, nefajčím, hladám spriaznenu dušu od 25-30 rokov, ak som ťa zaujal kludne sa ozvy budem rád.
**
žiadne "som škaredý" !!! nepodcenuj sa, nevrha to na teba dobre svetlo... zena chce sebavedomeho chlapa nie nejaku trosku, čo sa lutuje...

ANGEL-DEMON

suhlasim s Monikou... znie to zúfalo,..
žena chce mať chlapa, v ktorom vie že može mať oporu, no proste chce chlapa a nie nejakeho ubožiaka, so sebavedomím pod bodom mrazu,.. ktoreho trápi že "mám nevýhodu nie som pekný.."
ked napíšeš "mám nevýhodu" ako prvé mna osobne napadne, či má nejaké telesné postihnutie, je na vozíčku.... ?
Clovek sa má ukázať v tom pozitívnom svetle, žiadnu normálnu ženu nezaujme chlap s komentármi a statusmi a profilmi (na pokeci) "som strašne nešťastný, nemám šťastie v láske, lebo som škaredý.."
a taketo profily reálne na pokeci sú,.. to mne tiež zvykne nejaky taky napisať, ešte aj profilovku má v štýle "najnešťastnejší človek na svete" a prve čo mi do RP napíše podobne ako je už vyššie spomenuté... "som sám, smutný, osamelý, hladám si priatelku,.." no v momente blokujem...