Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Antibiotika - prosim o odpoved

Príspevok v téme: Antibiotika - prosim o odpoved
emema

Včera som bola u doktorky keďže som mala 38teploty a neznesitelnu bolest hrdla.. Predpisala mi antibiotika, lenže vo stvtok odchadzame zo skoly na vylet. Myslite, ze to mam zrusit alebo tam kludne uz budem moct ist? Nebojim sa ze mi bude zle alebo čo, veď už dnes mi je lepšie, bez teplôt a uz ma len boli lava strana, ale lieky mam na 10 dni, čiže aj na výlete.. Asi nemožem pohyb ak beriem antibiotika že? Alebo čo myslite? ĎAKUJEM Ema.

emema

ĎAKUJEEM :) Ešte ak môžem otázku, na kúpalisko (krytè) aasi nemám ist, však? Patri to k povinnym, ale dievčata ospravedlňuju ak majú ,,svoje dni".. Aj keđ ich nebudem mať, aj tak nemam ist do bazena, ale radsej poviem, ze ich mam asi to bude takto lepsie, že?
A naozaj ďakujem za čas a ochotu :)

lolinka

No do štvrtka je ešte dosť času, uvidíš ako sa budeš cítiš deň pred, prinajhoršom to môžeš ešte zrušiť. S horúčkou tam nechoď. Ale ak sa budeš cítiť už pár dní dobre, tak kľudne choď, ak sa budeš ako hovoríš šetriť, neuškodí to. Tak si to uži :)

emema

Áno, tabletky doberiem samozrejme :) A ak budem na tom výlete tak jednoznačne to niekde presedíme/ prerozprávame s kamoškami..Žiaden pohyb navyše, okrem povinnèho samozrejme :) Tak dúfam, že sa mi to zlepší a bude fajn :) Každy rok som bola chorá pred výletom a nikdy som tam nešla, lebo vždy som ochorela deň pred.. Tak by som chcela aspon tento, posledný, keďže som v 9ke, a mam aspoň malú nádej, že pôjdem.. Ďakujem za odpovede :)

lolinka

No ak tam ideš vo štvrtok tak dovtedy môžeš vyzdravieť, teoreticky môžeš potom ísť, ale radšej sa šetri. A ATB určite dober.