Ahojte, moj ex mi napisal po 3 rokoch, ze ako sa mam. Pocas tych rokov sme sa vobec nerozpravali ani nestretli a ja som ho nikde nehladala na socialnej sieti ani pod. Problem je, ze odvtedy mi je divne. Je to par tyzdnov. Ked sa niecim zaoberam,tak este ok,ale ked mam byt len sama so sebou v pokoji alebo zaspat, tak mam vselijake myslienky. Neviem ako sa citim, viem len,ze zle. Uz nejaky cas noveho priatela mam a myslim si, ze je lepsi clovek ako predosly, aj ked posledne mi na nom zacalo nieco vadit, no neviem,ci to nie je prave tym, ze mi napisal ex, ci si to neprenasam. Odvtedy sa podvedome citim zle. Vlastne ani neviem aku radu od vas chcem,najradsej by som ten neprijemny pocit zo seba dostala. Dakujem za vypocutie.
Po 3 rokoch sa ozval
To je len muzska jesitnost, dokazat si svoju nenahraditelnost a myslia si, v tych svojich hlavach, ze sa vlastne nic nestalo. Tieto sproste napady maju hlavne, ked su v srackach.
Po 22 rokoch manzelstva a 2 roky po rozvode sa zacal ex ozyvat akoze blahoprianie k narodeninam ,pozvania na kavu......
Tito chlapi si neuvedomuju ako ublizili a myslia si , ze sa vlastne nic nestalo.
Do jednej rieky dva razy nevstupis.
Dakujem za rady. Ano,uz som sa rozhodla, ze mu neodpisem ani som neodpisala,len mi je proste blbo,u mna take pocity vedia aj roky trvat. Sranda je to,ze akurat tento rok som si povedala, ze ohladom byvaleho som uz celkom ok, no a odrazu toto. Kedy teraz toto doznie...tak to fakt neviem...
Urob to, co ti radi neviem. Ono to postupne vysumi ten zly pocit a vrati sa to do normalu, len s byvalym nesmies byt v kontakte.
Stalo sa mi nieco podobne par rokov dozadu. Ta ista situacia, odpisala som byvalemu par krat. Ale casom som zistila, ze byvaly len vyzdveda. Vzdy sa pytal, ci uz som sa vydala, ci mam dieta a ako sa mam s novym priatelom, ci som stastna. Aj ma parkrat pozyval na kavu, vraj on chodi s byvalymi :D, naco som mu napisala, ze toto ja mojmu robit nebudem a nemyslim, ze je to vhodne. Automaticky ked som sa spytala jeho ako samu dari, tak mi bud neodpisal alebo iba nejasne. Brala som to iba ako komunikaciu, s priatelom som stastna. Tento byvaly mi pisal vzdy s odstupom 3 mesiacov, obcas pol roka rovnakym stylom. Tak som ho blokla, ja viem ze chcem tohto priatela a nechcem aby sa mi byvaly pripominal a pochybovala som o terajsom, ked viem ze k sebe povahovo ovela lepsie pasujeme a som s nim stastnejsie. Byvaly patri len spomienkam. Co tebe poradim si v klude sadnut a porozmyslat kto pre teba viac znamena, s kym si stastnejsia a zvolila si a uz viac o tomto rozhodnuti nepochybovala. Co ma byt bude ...
to co ti zacalo teraz vadit na priatelovi je podla mna vysledkom tej smsky. odpisala si mu? mozno by bol dobry napad zablokovat si ho, alebo mu napisat, ze sa mas dobre, ze mas priatela a chces ho poprosit, nech sa uz viac neozyva. nejako to skratka uzavriet aj sama v sebe.