zdravim,
stalo sa vam ze ste sa zamilovali na prvy pohlad? alebo sa niekto zamiloval do vas? je to realne? nie je to len osial? aky mate na to nazor?
Laska na prvy pohlad
Filip, a kde si nasiel tu lasku co si s nou 18r??Lebo ja som takeho este nenasla a neviem kde sa taki chlapi hladaju :)
Je to skvelý rozprávkový pocit :-)
Odovzdaj sa tomu a budeš mať pekné zážitky a spomienky :-) (dôvod prečo si na tento svet prišla :-)
ALE je 100% že zamilovanosť neskôr (cca do 2 rokoch opadne)
Buď to aj ďalej bude pokračovať v peknom vzťahu alebo budeš v stave zamilovanosti tak oslepená že po dvoch rokoch zistíš že chodíš s totálne nevyhovujúcim priateľom s ktorým to nefunguje a proste si nájdeš iného :-D
Mne sa toto stalo prave minuly tyzden. Lenze ja som zena a zakukala som sa do zeny :))
Sedela som v rychliku a ona si ku mne prisadla. Stale sme sa po sebe pozerali. Ona si mna prezerala. Ja zas ju. Prehodili sme spolu aj par viet. Dokonca pochadzame z rovnakeho mesta ;)) Nato som jej povedala, ze som ju tam este nikdy nevidela. Ona mi odpovedala ohladne mna to iste. Bola tak rozkosna a sladka ;)) Ja som BI. Neviem preco si ma tak obzerala, sledovala ma, usmiala sa obcas na mna. Ked som volala s kamoskou tak som jej povedala, ze na kolku hodinu aj kedy sa budem vraciat, akym spojom spat do Ba. A ona isla tiez tym istym spojom. Isla s nejakou kamaratkou. Tvarila sa ze ma nevidi, ale ta jej kamaratka si ma az okato prezerala ked prechadzali vedla mna. No tu tiez nepoznam. Aj ked sme male mesto. No musim na nu vkuse mysliet. Velmi mi pocarovala ;) Tak neviem, ci je toto ta laska na prvy pohlad :) Ani neviem, ako sa vola
Tak ďakujem za rozhovor ;-)
Lumen je najväčší gospelový festival v strednej Európe. www.fln.sk
Chodia tam aj svetovo známe skupiny. Ale mne sa aj tak vždy najviac páčilo naše divadlo hudby ATAK.
ahaa, uz som si vygooglila.... tak ja radsej ostanem pri tom futbale :D
Dobre bolo :) len goly chybali... co je Lumen?? (som z BA, nepoznam to tam az tak )
Fakt? :) A bolo dobre?
Ja keby som bol včera v Trnave, pre mňa by bol povinný Lumen....
tak som fanynka :) ale z TT to bolo na 90% povinne :D
Či fanynka sa hovorí?